Aktivrejser
Vælg andet rejsemål
Jeg vil gerne kontaktes:

Aktivrejser

Vælg andet rejsemål

Aktivrejser

Styrk båndene, få adrenalinen op og kører, kast jer ud i fysiske udfordringer og få en oplevelse for livet, hvor sammenholdet styrkes og egne grænser overskrides. For jer som ønsker at der sker lidt mere på skole, firma - eller grupperejsen tilbyder vi Aktivrejser.

Aktivrejser er rejser til specielt udvalgte destinationer som tilbyder det bedste når det gælder aktiviteter i det fri og oplevelser i naturen.

Aktivferie er en god måde at blive rystet sammen på f.eks, ved start af skoleåret, eller i forbindelse med personalegrupper og teambuilding for virksomheder. Efter en dag med fuld fart på styrkes sammenholdet med socialt samvær efter dagens strabadser.

Program

Som udgangspunkt har vi sammensat et spændende og aktivt program, baseret på fysisk aktivitet på land eller i forbindelse med vand. Det er naturligvis muligt at ændre i programmet, samt at tilkøbe flere dage / aktiviteter.

Kombination

Aktivferie kan også kombineres med ophold og besøg i en storby eller andre seværdigheder, enten til eller fra rejsemålet, eller under opholdet.

Ophold og transport

I forbindelse med de fleste aktivitetsparker er der indkvarteringsmuligheder bestående af hytter, lejligheder eller hotel.

Sikkerhed

Alle aktiviteter ledes af uddannede guider, med stor erfaring i afvikling og udførelse af aktiviteterne, så alle kommer sikkert igennem udfordringerne. Alle deltagere forsynes med godkendt sikkerhedsudstyr

Cesky Raj

Det Bøhmiske paradis byder på udfordringer af enhver art og i alle sværhedsgrader. Området har været besøgt af utallige 9.- og 10. klasser samt efterskoler gennem årene og interessen er stadig stor.

Intet som friluftsliv og aktiv ferie giver dig muligheden for at udforske Tjekkiets rige natur. Træd ud af tilskuerrollen, tag med os og bliv udfordret!

Kun ganske få lande i Europa kan tilbyde en så varieret natur som den tjekkiske: De forrevne sandstensklipper og dybe kløfter i Det Tjekkiske Paradis, det idylliske sceneri af skovfyldte bakkedale og højdedrag som omgiver den berømte Karlstejn Borg, Prags Grønne Bælte af floder og frodig natur eller de storslåede Krkonose-bjerge som er landets højeste.

Vi sørger for alle aspekter af din adventure-ferie: Aktivitetsprogram, leje af grej, transport, måltider og overnatning. Vores erfarne og venlige instruktører guider dig hele vejen og gør deres ypperste for at denne rejse skal blive din allerbedste!

Der er klatring i Krkonosebjergene, rafting i Jizerafloden, mountainbike på skråningerne og masser af hygge og kammeratskab.

I har egen bus til rådighed, så der er mange muligheder for udflugter i naturen eller nærliggende byer, hvor oplevelserne kan være glasværk, Skoda fabrikken eller den tidligere Kz-lejr Theresienstadt.  Eller tag en heldagstur til Prag og oplev Karlsbroen, Den Gamle Rådhusplads og Prags Borg.

Det er også muligt at tage den sidste overnatning i Prag og få set lidt af den gyldne stad.

Sjove dage i Østrig

Hvis det gælder om at have det sjovt, dyrke noget sport og mærke adrenalinen sparke i kroppen så er Area 47 i Ötztal et rigtig godt bud. Her er uanede muligheder for at have en sjov aktivferie, hvor de personlige grænser bliver prøvet og det sociale samvær styrket.

Vi har sammensat er spændende program der bringer jer rundt Area i 47 og i lokalområdets mangfoldige muligheder inden for aktivferie.

Gruppen indkvarteres i Area 47 træ tippier, som er til max. 7 personer, har eget toilet og håndvask. Toilet og bad findes på fællesarealerne. Opholdet er med helpension bestående af morgenmad, madpakker og aftensmad

Area 47,net .banner

Area 47 Bro . Banner

Area 47 Vand . Banner