fokus på den faglige indsigt i amsterdam
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
ring på 4494 6090 eller

Bestil tilbud på studierejse

Amsterdam

Vælg andet rejsemål

Studietur til Amsterdam

Fiskere, købmænd og kunstnere
- har gennem århundreder sat deres fodspor i Amsterdam. Disse gæve mænd og koner har lagt kimen til en af Europas mest farverige og levende storbyer og det er ikke tilfældigt, at Amsterdam i dag er hjemsted for mange forskelligartede kulturer, sprog, trosretninger og kunstarter.

Impressionisterne, Rembrandt, Anne Franks Hus, Søfartsmuseet og det jødiske museum går hånd i hånd med coffee shops, diamantsliberier, kanalrundfart, Albert Cuypt Marked og indonesiske restauranter.
Amsterdam er den lille metropol med det store udsyn.

Vælger I en studietur til Amsterdam, vil I få en af Europas bedste visuelle historielektioner. Med mere end 6.800 huse og bygninger beskyttet som monumenter, der stammer fra det 16. til det 20. århundrede, kan Amsterdam prale med at have den største historiske indre by i Europa. Elegante huse blev bygget langs byens kanaler af velhavende købmænd under Hollands Golden Age (det 17. århundrede) og kan vel nok anses som byens mest karakteristiske arkitektoniske træk.

Det er ikke nogen hemmelighed at Amsterdam er et yndet rejsemål i forbindelse med studieture og skolerejser. Og det er nemt at forstå, når først man har sat sine ben i Amsterdam. I forhold til skolerejser og grupperejser er byen nem at komme til, den har en helt særlig charme som storby og så den har masser at fagligt relevant indhold at byde på - uanset om formålet for studieturen er historie, samfundsfag, kunst, arkitektur eller sundhed.

Amsterdams charme er, at byen i høj grad fremstår som en stor kosmopolitisk by i stedet for en travl europæisk storby på grund af sine elegante kanalhuse, begrænset trafik og afslappet atmosfære.

Kom tæt på hollandsk hygge
En af de ting som lærere og elever ofte er begejstret for, når studieturen går til Amsterdam er, at byen er lille nok til at man får en ægte fornemmelse for dens indbyggere, kvarterer, seværdigheder og hemmeligheder. Sammenlignet med sprællende Paris og London, er denne europæiske hovedstad mere af en landsby og det gør, at I kan se det meste af byen på et par dage ved at cykle, gå eller benytte byens velfungerende offentlige transport.

Kanalerne og broernes by
Selvom man måske ikke har været på studietur før til Amsterdam, har de fleste hørt om byens mange kanaler og vandveje. Og de er bestemt værd at se. 165 vandveje skaber hvad der nærmest kan minde om en flydende by bestående af 90 øer, der forbindes af intet mindre end 1.281 broer. Vi kan altid anbefale, atstudietureogstudierejsertil Amsterdam som minimum indeholder en kanalrundfart.

Kultur én masse
Amsterdam kan absolut også gøre enstudieturellergrupperejsetil en stor kulturel oplevelse: Besøg Rijksmuseum og se værker af hollandske mestre og skatte i en tid, hvor Amsterdam var den rigeste by i verden; lær om stilarter og hemmeligheder af den mand, der kunne betragtes som Hollands mest interessante maler på Van Gogh Museet; eller gå gennem det lille anneks på Anne Franks Hus, som en gruppe på otte kaldte deres hjem i 2 år, mens Amsterdam var besat af tyskerne under Anden Verdenskrig.

Med mere end 60 museer har Amsterdam den højeste museumstæthed i verden, så der er ingen undskyldning for at kede sig på enstudieturellerskolerejsetil Amsterdam.

 

Faglige besøg

Historie og geografi

Holland blev hårdt ramt under 2. verdenskrig og i Anne Franks Hus kan man se, hvordan familien holdt sig skjult fra nazisterne gennem to år.

Heldagstur over Zuiderzee til Enkhuisen, Hoorn og sluttende med møllerne i Zaanse Schans giver en god fornemmelse for havets og vindens betydning for Hollands historie, udfordring og udvikling gennem tiderne.

Den Haag er Hollands regeringsby og hjemsted for Den Internationale Domstol, der gennem de senere år har dømt flere krigsforbrydere

Billedkunst

Hollands betydning for Europas historie kan aflæses på de mange museer, man finder i Amsterdam. Museerne fortæller historien fra Holland som rig handelsnation og kolonimagt over 2. verdenskrig til i dag, hvor Holland er en moderne industristat. Men mest bemærkelsesværdigt er de mange kunstmuseer som vidner om et stærkt kulturelt miljø gennem tiderne.

Rijksmuseeter Hollands nationalmuseum og koncentrerer sig om kunst, håndværk og historie. Museet har en stor samling om den nederlandske guldalder i 1600-tallet.

Van Gogh blev født i den sydhollandske by Zundert og museet i Amsterdam har verdens største samling af Van Gogh malerier og tegninger.

Et besøg på Stedelijk Museum med moderne kunst vil fuldbyrde den historiske museumsvandring i museumskvarteret, hvor de tre betydelige museer ligger.

Man kommer helt tæt påRembrandtskunst og historie ved et besøg i hans hus, der rummer malerier og raderinger og en grundig beskrivelse af hans liv og arbejde.

Virksomhedsbesøg

Holland er kendt for sine tulipaner og blomsterproduktion i øvrigt. Besøg en blomsterauktion og oplev den intense stemning, når der handles.

Ajax Amsterdam er en af Europas førende fodboldklubber og på Amsterdam Arena kan man få indblik i den legendariske fodboldklubs historie. En professional storklub er mere end sport og oplevelse - det er også en moderne virksomhed.

Heineken Experience er indrettet i det 4 etagers tidligere bryggeri og giver et godt indblik i øl brygningens udvikling og produktionsmetoder.

Seværdigheder

Amsterdam kaldes Hollands Venedig på grund af de mange kanaler og en kanalrundtur på en time eller to er oplagt for at få lidt mere hold på byen.

Amsterdam har to centrale pladser; Dam som er det historiske centrum med bl.a. Det Royale Palads og Madame Tussauds vokskabinet og Laidseplein, som i dag er det livlige centrum med teatre, restauranter, caféer, gøglere og gademusikanter.

Albert Cuyp er et af Europas mest kendte udendørs marked. Her finder man alt fra frugt, fisk, kød, grøntsager til tøj, husholdningsartikler, bøger og delikatesser til attraktive priser.

Hollands betydning som søfartsnation er fyldigt beskrevet på det imponerende søfartsmuseum.

En cykeltur i Amsterdams små gader er  en oplagt indgang til at opleve byens geografi og historie og giver studieturen en god start.

Priser

Fra-priser på studierejse til Amsterdam

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Egen bus til Amsterdam 6 dage / 3 nætter

Periode

Passagerer antal

49

68

01.11.16. - 28.02.17

fra kr.

1.395

1.350

01.03.17. - 31.10.17

fra kr.

1.465

1.420

Fly 5 dage / 4 nætter

01.11.16. - 28.02.17

fra kr.

2.085

01.03.17. - 31.10.17

fra kr.

2.260

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
3 eller 4 overnatninger i flersengsværelser
3 eller 4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her