fokus på den faglige indsigt i Athen
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Athen

Vælg andet rejsemål

Studietur til Athen

Fra antikken til Olympiaden

Olympiaden 2004 har føjet et nyt kapitel til Athens årtusindlange historie og samtidigt skabt et kulturelt og arkitektonisk højdepunkt, der repræsenterer Athen som andet og mere end en rejse i oldtiden. Et studium i det klassiske Grækenland vil dog for de fleste stadig være målet for rejsen til Athen, men virksomhedsbesøg, bygeografi og den politiske udvikling er temaer, som i stigende grad tiltrækker den rejsende. En dag ud af byen kan gå til Delfi mod nord eller til Lorinth, Mykene eller Naflion på Peloponnes. Athen byder også på moderne varehuse, små souvenirbutikker og et pulserende folkeliv i det gamle Pláka.

Studieture, skolerejser eller grupperejser til Athen byder på en by af mystik, hvor myter om guder, heltemodige handlinger, mytiske skabninger og store filosoffer giver genlyd på historiske steder, der har stået i flere årtusinder.

Perfekte rammer for en lærerig studietur

Athen betragtes som en af de vigtigste byer i verdens historie. Kun få steder i verden kan prale af at have bidraget mere til udviklingen af menneskeheden. Demokrati, filosofi, videnskab, teater og musik er blot nogle få af Athens mange bidrag til civilisationen.

Over 130 museer

Derudover byder byen også på megen strukturel skønhed i form af sine arkitektoniske bygninger og arkæologiske monumenter, som I kan spadsere rundt og opleve i et behageligt efterårsklima. Athens storslåede kulturhistorie kan også opleves gennem deres mange museer. Få byer er som Athen spækket med museer - her findes mere end 130 af slagsen.

Ingen studietur eller skolerejse til Athen er selvfølgelig komplet uden et besøg til Akropolis og Parthenontemplet, der universelt betragtes som en af de mest fantastiske bygninger, der nogensinde er blevet opført. Når man ser Parthenon kan man ikke undgå at fundere over, hvordan Grækerne var i stand til at bygge noget så raffineret for flere tusinder år siden.

Athen by night

Faglige besøg

Historie og geografi

Heldagsudflugt til det befæstede paladskompleks Mykene samt helligdommen Epidavros med det berømte antikke teater Cavea.

Det antikke Delfi og en afstikker til Osios Lukas klostret er er oplagte udflugtsmål for en studietur med oldtidskundskab på programmet.

Akropolis-klippen med Parthenon templet står som Athens vartegn og springer i øjnene som den første kulturelle oplevelse.

Giv dig god tid til et besøg på Grækenlands Arkæologiske Nationalmuseum, der rummer alle de vigtigste kulturskatte fra den græske oldtid.

Markedspladsen Agorá var det politiske centrum i antikkens Athen fra år 600 f.kr. og er stadig under udgravning.

Benáki-museet i Benáki-familiens hjem rummer et stort udvalg af græsk kunst og håndværk, malerier, smykker og folkedragter - et besøg værd.

Samfundsfag

Besøg et græsk gymnasium eller handelsskole og få et indblik i det græske undervisningssystem.

Foredrag om Grækenlands politiske og økonomiske situation og det anspændte forhold til EU.

Virksomhedsbesøg

Besøg en græsk vingård og få et indblik i produktionen og markedsforhold samt nogle smagsprøver på de græske produkter.

Heldagsudflugt til minebyen Vagonetto giver en stor oplevelse og en grundig indsigt i udvindingen af bauxite.

På mejerivirksomheden Fage er et spændende virksomhedsbesøg for en stusietur med produktion, salg og marketing på programmet. 

Kongelig livgardist

Evzóner-vagter i traditionel græsk dragt bevogter den ukendte soldats grav på syntagmapladsen døgnet rundt.

Seværdigheder

Gå på opdagelse i den gamle bydel Pláka og smag de lækre lokalretter som musaka, gyros, souvlaki og tzatziki.

Oplev den sydende stemning på Athens loppemarked der befinder sig i Monastiraki-området.

Athens centralmarked I Athinas Streeter et spændende møde med den græske befolkning og deres dagligdags indkøb af kød, fisk, frugt, grønt, oliven o,,.

Det olympiske stadion i Athen var rammen om de olympiske lege i 2004. En guidet rundvisning på dansk giver en god forståelse af udviklingen siden starten af de moderne lege i Athen i 1896.

Parthenon templet

Majestætisk, overvældende, harmonisk, velproportioneret og raffineret. Et værdigt tempel for enhver gud.

Priser

Fra-priser på studierejse til Athen

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Athen 5 dage / 4 nætter

01.11.16. - 28.02.17

fra kr.

2.985

01.03.17. - 31.10.17

fra kr.

3.085

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her