fokus på den faglige indsigt i Bruxelles
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Bruxelles

Vælg andet rejsemål

Studietur til Bruxelles

Europas politiske hovedstad

En studierejse til Bruxelles vil altid have to geografiske fikspunkter: Grand Place, der har været byens centrum siden 1300-tallet og midtpunkt for handel og politik i den flamske hovedstad og EU-institutionerne med den berømte Berlaymont-bygning, der huser EU-kommissionen samt EU-parlamentet ved Parc Léopold.

En studierejse med afsæt i EU's politiske, økonomiske og sociale institutioner må nødvendigvis krydres med et studium af den spektakulære Grand Place og de omkringliggende små gader.

Belgisk øl, chokolade og marinerede muslinger er Bruxelles' gastronomiske vartegn, der kan nydes overalt på caféer og restauranter.

Bruxelles er et oplagt rejsemål for enstudieturellerskolerejse. Bruxelles er et af Europas vigtigste centre for politik og økonomi, og som hjemsted for NATO og Den Europæiske Union er Bruxelles ikke mindst et fantastisk sted for studierejser og grupperejser med samfundsfag som fagligt fokus.

Stor kulturel destination

Bruxelles får sin karakter fra sameksistensen af fransk og flamsk kultur, og er i dag hjemsted for nationaliteter fra hele verden. Dette er med til at give Bruxelles en kosmopolitisk atmosfære, der yderligere forstærkes af byens maleriske middelalderlige gader, livlige pladser, smukke boulevarder, imponerende monumenter, rummelige parker, hyggelige cafeer, fantastiske restauranter og ikke mindst et aktivt kulturliv. Bruxelles er en stor kulturel destination med forskellige museer, udstillinger og arrangementer i løbet af året.

172.000 tons chokolade og 400 typer øl

At Belgien årligt producerer 172.000 tons chokolade, der sælges i over 2.130 chokoladebutikker kan også være med til at gøre jeres studietur hertil til en særlig nydelse. Og skulle der være behov for at smøre ganen, så chokoladen glider lettere ned, kan I vælge blandt Belgiens mere end 400 typer øl.

Paradis for madelskere

Bruxelles er i det hele taget et gourmet-paradis. At spise er en national besættelse. I behøver ikke gå ind i en af landets Michelin-restauranter for at nyde lækker, fantasifuldt tilberedt mad. Overalt i Bruxelles finder I et kæmpe udvalg af lækre lokale specialiteter.

 

Maleriske gader

Bruxelles stærke tegneseriekultur skinner igennem i byens gader.

Faglige besøg

Samfund og politik

EU-institutionerne med Parlamentet, Kommissionen og de tilhørende udvalg er hovedmålet for de fleste studierejser til Bruxelles.

Virksomhedsbesøg

Belgisk øl er berømt og en tur ud af byen kan gå til bryggeriet Duvel, hvor det er muligt at få en grundig rundvisning og indsigt i ølbrygningen.

En heldagstur til Brugge byder på kanalrundfart i den smukke by krydret med et besøg på byens bryggeri De Halve Maan.

Historie

Waterloo var slagmarken, hvor Napoleon blev slået i 1815 og ligger 15 km syd for Bruxelles og der er et Napoleon-museum og et Wellington-museum
.

Afrika-museet er en spændende udstilling, der fortæller om Belgiens historie som kolonimagt.

Kunst og arkitektur

Handler studieturen om arkitektur har Bruxelles mange smukke art nuveau-bygninger bl.a. tegneseriemuseet.

Bruxelles var et af Cobra-bevægelsens tre centre og mange Cobra-værker kan ses i byen, bl.a. på mange af metroens stationer, som absolut bør besøge.

Det kongelige kvarter og Parc de Bruxelles udgjorde de tidligere regenters residens. Her ligger nogle af Europas smukkeste 1700-tals bygninger i nyklassicistisk stil.

Bruxelles' geografiske og historiske centrum er Grand Place med de fineste eksempler på Belgiens pompøse 1600-tals bygningskunst.

Tegneseriemuseet i Bruxelles rummer enestående samlinger af tegneserier og ikke mindst Hergé's Tintin giver en uforglemmelig oplevelse. 

 

Seværdigheder

Manneken Pis er en lille statue på 60 cm, som står i en sidegade til Grand Place. Statuen, der er fra 1619, er Bruxelles' vartegn og på festdage klædes den lille tissende dreng i en til lejligheden passende dragt.

Belgien er kendt for delikate chokolader produktionen kan ses og smages på et af Bruxelles' chokolateri'er. Et fristende og lærerigt indslag på en studietur.

Marinerede muslinger med Pommes Frites må siges at være det gastronomiske hit i Bruxelles. I de gamle markedsgader ved Grand Place liger der stribevis af restauranter og caféer

Bruxelles har sin egen triumfbue i Parc du Cinquantenaire med Belgiens militære museum og museet Autoworld med verdens største bilsamling.

Tintin oprinder fra Belgien

Tintin blev skabt af den belgiske tegneserieskaber Hergé i 1929 og er en af verdens bedst kendte tegneserier med over 200 millioner solgte album til dato, oversat til mere end 80 sprog.

Priser

Fra-priser på studierejse til Bruxelles

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Egen bus til Bruxelles 6 dage / 3 nætter

Periode

Passagerer antal

49

61

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

1.475

1.440

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

1.575

1.540

Fly til Bruxelles 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.485

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.570

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
3 eller 4 overnatninger i flersengsværelser
3 eller 4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her