fokus på den faglige indsigt i Dublin
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Dublin

Vælg andet rejsemål

Studietur til Dublin

Historie, litteratur og Guiness

Book of Kells, James Joyce, Kilmainham Gaol eller Temple Bar, O'Connell Street, Wicklow Mountains - Dublin er historie, geografi, litteratur, biologi, sprog, politik og lidt af hvert på same tid.

Dublin dækker ethvert emne og enhver kombination af fag og interesser. Den grønne ø i Europas nordvestlige hjørne er både udkantsområde og centrum og denne modsætning har dannet baggrunden for stor litteratur, dejlig musik og herligt øl. Fra W.B. Yeats til Samuel Beckett, fra Irsk jig til Mary Black og U2  og fra påskeopstanden til de politiske spændinger om forholdet til EU.

Sjældent giver ordene studie og rejse så meget mening, som en tur til Dublin.

Vores studieture og skolerejser til Dublin har i mange år været blandt vores mest populære rejsemål. Forklaringen er ligesom selve byen ligetil.

Charme ud over alle grænser

Dublin oser af personlighed og har en karisme, der ikke er mange byer forundt. Det er svært ikke at forelske sig i Dublin og med sin afslappede atmosfære, skønhed og interessante kulturskatte udgør Dublin en fremragende destination for studieture, skolerejser og grupperejser.

Kultur og natur

For mange er Dublin en venligere og mere tilgængelig by end London, for den er væsentlig mindre og den irlandske gæstfrihed er ikke til at komme uden om. Trods sin mindre størrelse byder byen på masser af kulturelle oplevelser. Dublins kultur- og litteraturscene er måske ikke helt så kendt som Londons, men den er ikke desto mindre rig, levende og lettilgængelig. Centrum er ikke større, end at I på en studietur vil kunne nå de fleste attraktioner til fods.

Byen er hjemsted for en enestående litterær tradition, der bl.a. kan opleves på Trinity College Library - den største samling af viden i Irland. Dublin vil også forkæle jer hvad angår fine museer, gallerier og teatre og skulle I have lyst til at kombinere studieturen med Irlands storslåede natur, er Wicklowbjergene mindre end en times kørsel syd for bymidten.

Pubkultur og livemusik

Er man i Dublin - studietur eller ej - bør man ikke heller ikke snyde sig selv for at få lidt af pubkulturen ind under huden, mens man eksempelvis lytter til noget af den gode livemusik, byen også tilbyder til overflod. Byen har bogstaveligt talt tusindvis af pubber - så mange at det næsten er umuligt at gå ned ad en gade uden at passere en.

Saint Patrick's Day

Unge mennesker fejrer Saint Patrick's Day, der er en årlig helligdag.

Faglig inspiration

Samfund og historie

Kilmainham Gaol er Dublins berygtede og berømte fængsel der bl.a.  husede småtyvene fra hungersnøden i 1840'erne og senere lederne fra Påske-opstanden i 1916

Heldagsudflugt til Belfast med rundvisning i parlamentet Stormont samt byrundvisning omkring Belfast's dramatiske politiske historie.

Historisk byrundvisning med speciel guide.

Vikingemuseet Dubliana viser med figurer og scenarier Dublins tidlige historie bl.a. med vikingetiden.

Udflugt til de smukke Wicklow mountains med det gamle klosterkompleks Glendalough, som er et central punkt i Irlands religiøse historie.

Kunst og litteratur

Besøg Writers Museum og James Joyce Culturel Centre og mød nogle af Irlands store forfattere som James Joyce, Samuel Becket og W.B. Yeats.

Irlands ældste universitet Trinity College med Old Library og The Book of Kells.

Virksomhedsbesøg

Guiness Store House er en 6 etagers høj bygning, der alle faser i ølproduktionen og historien om det berømte bryggeri og dets øl.

Få en guidet rundvisning i Old Jamesons Distillery og lær om whiskyfremstillingen, der kan føres tilbage til det 6. århundrede.

 

Samuel Beckett Bridge

Samuel Beckett Bridge er formet som en harpe, der fungerer som et fremtrædende symbol for Irland. Broen er opkaldt efter en berømt irsk forfatter.

Seværdigheder

Temple Bar er Dublins farverige centrum med gademusikanter, små butikker og caféer.

Ægte irsk musik, gastronomi og øl på Dublins ældste pub The Brazen Head fra 1198.

Shopping er i dag blevet en 'kulturel'oplevelse og Grafton Street er shoppinggaden i Dublin.

Den brede O'Connell Street er Dublins hovedstrøg og med en afstikker ad Henry Street og Moore Street kan man opleve Dublins største marked med frugt, grøntsager, fisk o. mm.

Når man siger Dublin, siger man også The Dubliners og så er et besøg i O'Donogues Bar ikke til at komme udenom. Der er absolut intet ændret siden The Dubliners startede her i starten af 60'erne.

 

Old Jameson Distillery

Kom tæt på whiskeyens historie og slut besøget af på Jamesons moderne whiskey-fabrik med en smagsprøve.

Priser

Fra-priser på studierejse til Dublin

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Dublin 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.185

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.375

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her