fokus på den faglige indsigt i firenze
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Firenze

Vælg andet rejsemål

Studietur til Firenze

For lærere og elever, der ønsker en studietur eller grupperejse, hvor det faglige fokus er på kunst og arkitektur, er der ingen bedre destination end Firenze.

Verdens største kunstværker
Byen, der ofte betragtes som fødestedet for den italienske renæssance, siges at huse cirka en tredjedel af verdens mest betydningsfulde kunstværker. Gallerier, kirker, skulpturer, malerier og bygninger er i mange tilfælde veritable mesterværker. At gå rundt i gaderne i Firenze er som at gå rundt i ét stort frilandsmuseum, hvilket også kan forklare, hvorfor Firenze blev erklæret et World Heritage Site af UNESCO i 1982.

Fængslende kunst og arkitektur
Vælger I at lade jeres studietur eller grupperejse gå til en af Italiens smukkeste byer, Firenze, venter en lærerig og uforglemmelig oplevelse. Måske kan vores faglige forslag til jeres studietur inspirere:

Se den største stenkuppel nogensinde bygget ved Piazza Del Duomo og beundr de marmorpaneler, der dekorerer denne storslåede katedral. Udforsk kunsthandlere og guldsmede langs Ponte Vecchio - en af de mest maleriske broer i verden - og se Arno-floden løbe under dens buer. Bliv imponeret over Palazzo Vecchio - et massivt regeringspalads med et elegant 95 meter højt tårn. Træd ind i et af de ældste og mest berømte kunstmuseer i den vestlige verden og bliv overvældet af de italienske mestres kunstværker, der kan ses i Uffizi-galleriet. Gå op til Piazzale Michelangelo og se tilbage på byen, der fortryller med sin forførende skyline.

Det Skæve Tårn i Pisa
Bliver menneskemylderet eller larmen fra tusindvis af scootere for meget, kan I også vælge at tage på en dagstur ud af byen for at se Det Skæve Tårn i Pisa eller de røde lerbakker Sienna.

Faglige besøg

Kunst og historie

Et af verdens betydeligste kunstsamlinger Uffizi'erne er fast tema på enhver studierejse til Firenze

Heldagsudflugt til Vinci med Leonardo-museet og til en af Toscanas bedst bevarede byer siden middelalderen San Gimignano med de smukke tårne

Virksomhedsbesøg

Toscana er området for Chianti-vinene og derfor er et vingårdsbesøg med forklaring af vinproduktionen et populær indslag på studierejsen

Vi kan tilbyde besøg på virksomheder med bl.a. keramik, glas, møbler, stof og pasta

Heldagsudflugt til de imponerende marmorbrud i Carrara og Det skæve Tårn i Pisa med dansk guide

Firenze er andet end kirker og skulpturer, så har studieturen design, mode, skind og indretning på programmet, er der masser af muligheder

En heldagstur til de geotermiske anlæg i Larderello giver et godt indblik i pladetektonik og geotermiske forhold

Samfund og politik

Hvis temaet for studieturen er samfundsfag, kan vi tilbyde foredrag om italiensk politik og økonomi med dansk journalist

Piazza delle Signoria er en enestående udendørs skulptursamling og har sammen med Palazzo Vecchio været centrum for florentinsk politik siden 1300-tallet.

Medici-dynastiet styrede Firenze gennem århundreder og havde deres hovedsæde i Palazzo Pitti med det tilhørende smukke renæssance haveanlæg Boboli-parken.

Seværdigheder

Santa Maria del Fiore - Firenzes domkirke knejser med sin kæmpe kuppel over byens teglrøde tage.

Den bebyggede bro Ponte Vecchio - den gamle bro - præsenterer Firenzes folkelige historie med den gamle middelalderværksteder, der nu er små butikker med kunsthåndværk og smykker.

Den gotiske kirke Santa Maria Novella med sin marmorbesmykkede facade er fast emne på enhver studietur.

Endnu et 'must' på studieturen til Firenze er den imponerende gotiske kirke Santa Croce, der rummer mange berømte florentineres grave, bl.a. Michelangelo, Galilei og Machiavelli.

Oplev den eksotiske toscan'ske stemning Mercato Centrale, der byder på frugt, grønt, oliven, vin, kød og fjerkræ og et overflødighedshorn af delikatesser.

Priser

Fra-priser på studierejse til Firenze

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Fly til  Firenze 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.640

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.775

Egen bus til Firenze 7 dage / 4 nætter

Periode

Passagerer antal

49

68

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.765

2.650

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.765

2.650

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
4 overnatninger i flersengsværelser
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her