fokus på den faglige indsigt i Liverpool
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Liverpool

Vælg andet rejsemål

Studietur til Liverpool

The Beatles, Liverpool FC og Everton FC er nok det de fleste forbinder med Liverpool. Men byen har faktiskt meget at byde på og er et godt og spændende valg til en studitur.

Byen historie går tilbage til år 1207 hvor Kong John udstedte tilladelsen til at anlægge en havn ved floden Mersy og siden da har havnen udviklet sig til at blive de næstvigtigste i England. Havnefronten langs Albert Dock er på UNESCO's verdensarvsliste.

Liverpool er en by med en meget stærk identitet og byen er kendt verden over for dets forbindelse med The Beatles. The Beatles fylder naturligvis meget i bybilledet og en studitur til Liverpool skal helt klart kombineres med et besøg på The Beatles Museet "The Beatles Story", eller en af turene i bandets fodspor rundt i byen.

Liverpool er en blanding af økonomisk opsving og nedtur igennem tiderne, med et klassiskt engelsk centrum og boligkvarterer med rækkehuse så langt øjet rækker.  Ikke desto mindre, så er byen rig på charme og atmosfære og har et stort historiskt og kulturelt udvalg.

Faglige besøg

International Slavery Museum: Oplev historien om Liverpools involvering i slavehandlen. Museet er beliggende ved Albert Dock og er den eneste af sin art til at se på aspekter af historiske og nutidige slaveri og tager besøgende på en tankevækkende og bevægende rejse.
 
Merseyside Maritime Museum: I en så vigtig havneby som Liverpool er det næsten et must at besøge dette museum ved Albert Dock. Udstillingen afspejler på en spændende måde søfartens historie og Liverpools fortid som storhavn og byens rolle i den transatlandiske slavehandel.

Museum of Liverpool: På havnefronten ikke langt fra Albert Dock ligger dette museum, der er et godt sted og begynde et besøg i Liverpool. Her vises Liverpool og egnens interessante historie fra de første fagforeninger til dagens fodboldfeber.Seværdigheder

Beatles Story: Ved Albert Dock finder man byens Beatles Museum. Har man interesse for The Beatles, er dette naturligvis naturligvis et must. Museet er verdens største permanente udstilling udelukkende helliget "The Fab Four". Tag med på en magisk tur og oplev hvordan fire unge drenge fra Liverpool blev til et af verdens største rockbands nogensinde.
 
Albert Dock: Er et tidligere pakhus fra det 19. århundrede, som i starten af 1980erne blev totalrenoveret. I dag huser Albert Dock museer, butikker, caféer, restauranter, hoteller og er i dag et af de mest besøgte turistattraktioner i England.
 
Mersey Ferries: På Pier Head ved siden af Museum of Liverpool kan man komme på havnerundfart med de berømte Mersey Ferries. Oplev den flotte udsigt ind over Liverpool og Merseyside på dækket af en af de gamle færger.

Liverpool Cathedral: Den anglikanske kathedral er Storbritanniens største og verdens 5. største katedral. Fra toppen kan man nyde den fantastiske udsigt over hele Liverpool og Merseyside. 

Tate Gallery Liverpool:  Dette kunstmuseum er en af landets mest besøgte uden for London. Fokus er primært på moderne kunst med malerier og værker fra hele verden.

Radio City Tårnet: Er man vild med udsigter, kan man dagligt komme op i toppen af Radio City tårnet.

St. George´s Hall: Tæt ved banegården ligger den imponerende St. George´s Hall om tidligere har fungeret som fængsel og retsbygning. 

Priser

Fra-priser på studierejse til Liverpool

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Liverpool 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

1.995

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.355

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her