fokus på den faglige indsigt i london
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

London

Vælg andet rejsemål

Studietur til London

Den multikulturelle smeltedigel

London er metropolen, der holder ceremonier og traditioner ved lige og hvor verdenshistoriens højdepunkter kan aflæses i de mange museer og kunstsamlinger, der findes overalt i byen.

Som hovedstad i det gamle imperium og centrum for international kultur, handel og politik gennem århundreder har London tiltrukket kendte såvel som ikke kendte personligheder fra alle verdenshjørner og samfundslag. London overrasker ved ekstremerne, hvad enten det er stormagasinet Harrods eller markedet på Camden Lock, Ceremony of the Keyseller seneste trend inden for ungdomskulturen.

London er altid en overvejelse værd, når en studietur, skolerejse eller grupperejse er under planlægning. Byen er egnet til studieture inden for alle fagområder og tilmed er det hurtigt og billigt at rejse hertil.

The Capital of Cool

Med en fantastisk arkitektur, historiske seværdigheder og museer i verdensklasse, er London en levende multikulturel metropol - en metropol man aldrig bliver færdig med og som altid byder på de nyeste trends og den hotteste mode.

2.000 års historie på en dag

På en dag kan I udforske 2.000 års historie og stadig besøge fremtiden. Gå rundt i byen og se hvad der er tilbage af de historiske bygninger fra dengang Cæsar og hans hær slog sig ned på Themsens sumpede bredder. Hop herefter til det første årtusinde og besøg den velbevarede middelalderborg, London Towers, der gennem århundreder har tjent som kongeresidens, våbenkammer og fængsel.  Besøg fx også Westminister Abbey, der siden 1200-tallet har været kroningskirke, bryllupskirke og gravplads for de britiske monarker.  

For en smag af nyere tid aflæg Tate Modern et besøg - et majestætisk kraftværk, der fungerer som et af verdens største kunstmuseer med kunst fra 1900 og til i dag - eller tag forbi det 180 meter høje raketformede fremtidstårn Swiss Re Tower, bedre kendt lokalt som The Gherkin (Den Syltede Agurk).

Lokalt perspektiv på byen

Skal studieturen eller grupperejsen byde på andet end historiske vartegn kan vi også varmt anbefale, at I nyder en drink på en af Londons ca. 3.800 pubber. Londons pubber, der i tidernes morgen var en romersk opfindelse, blev populære fordi byens vand for flere hundrede år siden ikke var halvt så sikkert at drikke som byens sprut. I dag er Londons drikkevand rent og dets pubber, røgfri ved lov, er blevet elskede engelske institutioner.

Faglige besøg

Shakespears Globe Theatre & Exhibition: Få en spændende rundvisning og hør om Shakespeares liv og teatrets historie. Der er også mulighed for at arrangere en workshop over et af Shakespeares teatre stykker hvor flere forskellige temaer kan vælges. Alle workshops foregår på engelsk med mulighed for at fremsige de klassiske replikker.

Fuller's Brewery: Få en rundvisning på Fuller's Brewery, som er et af de mest kendte bryggerier i England, hvor der er blevet brygget øl siden 1845. I vil blive klogere på moderne bryggemetoder

British Museum: Verdens ældste museum British Museum rummer skatte fra hele verden, hjembragt af opdagelsesrejsende, eventyrere, politikere og militærfolk.

Tate Modern: Museet viser værker af 1900-tallets mest kendte kunstnere. hjemsted for Storbritanniens nationale galleri for moderne kunst.

Science Museum: Museum for naturvidenskab og teknologi og en af Londons største turistattraktioner. Museet har mere end 300.000 genstande i samlingen
 
Natural History Museum: Det naturhistoriske museum som er særligt kendt for sin udstilling af dinosaurskeletter. Samlingerne omfatter i dag over 80 millioner genstande fordelt på fem hovedsamlinger, botanik, entomologi, mineralogi, palæontologi og zoologi 
  
Westminster Abbey: Fortæller bl.a. historien om de engelske kroninger. Har været vært for 26 royale brylluper og 38 kroninger samt hvilested for hundredvis af Storbritanniens legendariske skikkelser

St. Paul's Cathedral: Den monumentale kathedral med verdens næststørste kuppel. Mindeværdige begivenheder inkl. Prins Charles og Lady Diana´s byllup samt begravelserne for Winston Churchill, Nelson og Margaret Thatcher blev holdt i katedralen

Cabinet War Rooms: Blev brugt som bunker under 2. verdenskrig af Winston Churchill og hans regering under de tyske bombardementer.

Imperial War Museum: Besøg dette krigsmuseum og få et indblik i tidernes krigsmaskiner og krigens konsekvenser

HMS Belfast: Oplev dette gamle krigsskib tilbage fra 2. verdenskrig og oplev hvordan livet var til søs under krigen. Nu er det et museum, der holder til på Themsen. 
  
National Gallery: Her finder du en udsøgt samling af alle de store mestre. Mød bl.a. Michelangelo, Van Gogh, Rembrandt, Da Vinci, Cezanne og mange, mange flere.

Seværdigheder

Jason´s Trip: Tag på en sejltur gennen Londons kanalsystemer med kanalbåd på Regent´s Canal. Turen starter i Little Venice og afsluttes ved Camden Lock og Camden Market.  På turen sejler man gennem Regent´s Park og London Zoo med udsigt til de smukke byhuse langs kanalen og de hippe husbåde i Little Venice
 
Buckingham Palace:
Med det farverige og spektakulære vagtskifte. Har været det officielle hjem for britiske kongelige siden 1837 og er centrum for Storbritanniens konstitutionelle monarki og Elisabeth 2. private bolig og arbejdsplads

Londons Eye (pariserhjulet):  Blev bygget i år 2000 giver en flot 360-graders udsigt over hele byen. Fantastisk måde at få et overblik over London på

Tower of London: Londons gamle vartegn grundlagt omkring 1078 af Vilhelm Erobreren, et eksempel på victoriansk ingeniørkunst og kendt for bl.a. Kronjuvelerene, The White Tower samt The Beefeater der viser rundt 

Camden Lock Market:  Et farverigt udbud af retrotøj, kunsthåndværk, bøger, lædervarer og meget mere

Old Bailey: Kriminalretten i London hvor man kan overvære dagens retsager. hvor dommerne og advokaterne går med sorte kapper og parykker. Obs! fotoudstyr, mobiltelefoner må ikke medbringes i bygningen

Tower Bridge: Blev færdigbygget i 1894 og i dag er synet af broen med de to gotiske tårne, et must at se, og kendt over hele verden som et symbol på London.

The Shard: Med sin højde på 310 m er det den højeste bygningen i Vesteuropa. "The View" er højest oppe på på etagerne 68, 69 og 72, og er næsten dobbelt så høj som noget andet udsigtssted i London.

Harrods: Det traditionsrige og eksklusive stormagasin

Madame Tussaud's voksmuseum:  Med verdenshistoriens markante skikkelser

Hyde Park & Kensington Gardens: Spadseretur i Hyde Park med det berømte 'Speakers corner. Nyd dette grønne åndehul med de grønne områder og monumenter. Kensington Gardens med Kensington Palace og naturskønt område med træer og søer midt i byen

Udflugter

Harrow School: Besøg på denne fornemme drengeskole hvor I vises rundt af guider der lever og ånder for Harrow School. Enestående mulighed for sammenligne dansk skolegang med livet på en engelsk kostskole

Bletchley Park: Computermuseum og museum for dekryptering. Under 2. verdenskrig var Bletchley Park Storbritanniens vigtigste center for dekryptering af fjendlige meddelser ved hjælp af Enigma maskinen
 
Oxford / Cambridge universiteterne: Besøg én af Englands berømte universitetsbyer Oxford og Cambridge, og se deres legendariske universiteter

Stonehenge: Beliggende på Salisbury sletten ca. 140 km sydvest for London. Gisningerne og myterne er mange omkring de 5-8 meter høje stenportaler, der menes at have stået her i 3500-5000 år. Byggeriet regnes for det mest arbejdskrævende af alle britiske neolitiske monumenter.

Bath: Det er en god idé at udvige besøget i Stonehenge med en af Englands mest seværdige byer Bath. Byen med de varme kilder blev grundlagt af romerne og Baths topseværdighed er "Roman Baths" hvor Romerne anlage et badeanlæg af varme og kolde bade, og giver et godt indblik i den romerske badekultur. Andre seværdigheder kan her fremhæves Bath Abbey, Pulteney Bridge, The Circus og Royal Cresent.

Windsor: Besøg Windsor Castle der blev opført tilbage i 1000-tallet af Vilhelm Erobreren og i dag er en af den britiske kongefamilies officielle ejendomme i mere end 900 år. Herudover findes Legoland Windsor, den næststørste Lego-park i verden.

Hampton Court Palace: Har været hjem for konger og dronninger af Storbritannien siden Henrik VII's tid. Se de uvurderlige kunstsamlinger, og gå på opdagelse i den 60 hektar have, som omgiver Hampton Court Palace, og bliv væk i den verdensberømte labyrint.

Canterbury: Beliggende i Kent det sydøstlige England. Se den storslået katedral der er en af de ældste kirker i England. Den er sæde for ærkebiskoppen af Canterbury, og dermed moderkirke for den anglikanske kirke.

Priser

Fra-priser på studierejse til London

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til London 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 16.03.17

fra kr.

1.870

17.03.17 - 31.10.17

fra kr.

1.995

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her

Vi arrangerer også busrejse til London. Kontakt os for mere information.