fokus på den faglige indsigt i madrid
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
ring 4494 6090 eller

Bestil tilbud på studierejse

Madrid

Vælg andet rejsemål

Studietur til Madrid

Politik, kunst og tapas

Madrid havde kun 20.000 indbyggere, da Filipe 2. gjorde byen til hovedstad i 1561 og centrum for verdensherredømmet. Efter 450 år med skiftende konger, perioder som republik, borgerkrig, diktatur og demokrati er Madrid nu det politiske og økonomiske centrum for et af Europas mest dynamiske lande.

Politisk er byen blevet en vigtig scene for  det 21. årh.'s store udfordringer efter terrorbomberne 11. marts 2003. Kulturelt vidner de mange kunstskatte på museerne, Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza om, at Madrid altid har været et samlingspunkt for verdenskunstens store mestre.

Men Madrid er mere end politik og kunst. Tabernas, Plaza Mayor og Boulevarderne er uundgåelige tillægsgevinster i enhver seriøs studietur.

Madrids mange muligheder

Madrid har meget, der lokker og som gør det inspirerende at lade en studietur eller grupperejse gå til byen, der aldrig sover: Forbløffende kunstgallerier, ubarmhjertigt natteliv, dens omdannelse til Spaniens førende modeby, en usædvanlig levende musikscene, et festmåltid af fine restauranter og tapasbarer, og en befolkning, der mestrer kunsten at leve det gode liv. Det er ikke det, at andre byer ikke har nogle af disse ting. Det er bare, at Madrid har dem alle til overflod.


Kunst i verdensklasse

For lærere og elever med interesse for kunst er Madrid et ideelt rejsemål. Landets monarker har gennem tiderne skænket byen fantastiske kunstsamlinger, som danner grundlag for tre store kunstmuseer af international standard: Pradomuseet, der huser en af verdens største samlinger af europæisk kunst fra det 12. til det 19. århundrede, Museo Reina Sofia med en stor samling af kunst fra det 20. århundrede og Thyssen-Bornemisza museum, der huser verdens næststørste private samling af moderne kunst.

 Madrid er uden tvivl en af verdens mest livlige og forførende by, fuld af mennesker der som få andre lever fuldt ud, lever det gode liv. En studietur til Madrid er en studietur til Spaniens hjerte.

 

 

 

 


Faglige besøg

Historie

Kongeslottet, Palacio Real, var tidligere residens for den spanske kongefamilie, men bruges nu kun lejlighedsvis.

Heldagsudflugt til El Escorial og Franco's gigantiske monument over de faldne helte fra borgerkrigen Valle de los Caidos.

Heldagstur til Segovia med den imponerende gotiske katedral og middelalderborgen Alcázar.

Bodegas Osborne er en af Spaniens største vingårde. Besøget er en kombination af biokemi, landbrugsproduktion og virksomhedsøkonomi. Samtidig får man indsigt i spansk kultur og gastronomi og en fantastisk oplevelse.

Byen Toledo er en guldgrube af historie, kunst og kultur. Toledo var hoved stad i det tidligere Spanien indtil maurernes indtog og byen har været centrum for de kulturelle og politiske magtkampe, der har præget Spanien gennem århundreder. Mange kunstskatte er bevaret og det siges, at har man kun en dag i Spanien, skal den tilbringes i Toledo.

Seværdigheder

Brostensbelagte Plaza Mayor med de smukke arkader og buegange har lagt navn til tyrefægtninger, henrettelser og markeder gennem historien.

Madrids smukke tyrefægterarena Toros de Las Ventas er et besøg værd.

Oplev den summende stemning på markedet Mercado de San Miquel tæt på Plaza Mayor.

Besøg en af Madrids farverige og kakkeldekorerede tabernas og tapas-barer og nyd lidt Iberico-skinke, manchego-ost, oliven og et glas sherry.

Pusterummet i storbyen finder man i parken Puerto del Retiro, der også byder på gademusikanter, dukketeater og kunstgalleri.

Priser

Fra-priser på studierejse til Madrid

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Madrid 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.375

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.595

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her