fokus på den faglige indsigt i Malaga
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Malaga

Vælg andet rejsemål

Studietur til Malaga

Malaga er andet end solturisme og gofbaner

Malaga står først og fremmest for de fleste danskere som brohovedet for turismen på Costa del Sol. De lange strande, de mange golfbaner, solen, vinen og det muntre caféliv er magneterne, der trækker turisterne til.

Men Malaga er samtidig et spændende studieobjekt, hvor det er muligt at dække fagene sprog, historie, geografi, politik og økonomi. Emnerne rækker lige fra Pablo Picasso's barndom, mauriske buer  og religionskrige over den spanske borgerkrig og Franco's diktatur til moderne kunstvandingsprojekter, masseturisme, spansk politik og EU.

Storslående. Magisk. Betagende. På en studietur eller skolerejse til denne fascinerende kystby vil I hurtigt opleve, at det er ord, som kun begynder at beskrive Malaga. Digteren Vicente Aleixandre beskrev byen Malaga som et paradis mellem himmel og jord.

320 solskinsdage om året

Med kilometervis af kyststrækning er regionen Malaga et solrigt paradis fyldt med fascinerende landskaber og betagende strande. Byens unikke geografiske omgivelser, beliggende mellem to flodlejer og indrammet af Malaga bjergene, danner en barriere mod kulde og skaber Malagas karakteristiske milde vejr.

3.000 års historisk rigdom

Som en dame, der gemmer sig drilsk bag sin vifte, inviterer Malaga jer til yderligere at udforske alt hvad byen har at tilbyde. Malaga er nu den 5. største by i Spanien. Dens rige historie strækker sig over 3.000 år og kan prale med en berusende blanding af romersk, muslimsk og spansk kultur. Resultatet? En unik by, fyldt med en lokkende blanding af historiske, arkitektoniske og kulturelle attraktioner.

Museernes by

Malaga kaldes ikke "museernes by" for ingenting. Her finder I mere end 20 museer, der kan danne rammerne for en lærerig studietur. Lige fra moderne kunst til religiøs kunst, historiske artefakter og - selvfølgelig - Pablo Picassos værker der kan ses i Pablo Picasso fødested museum og Picasso museet.

Botaniske haver

Malaga huser desuden nogle af de smukkeste og mest betagende parker og haver i Spanien og også i Europa. Denne rigdom af botanisk arv tilbyder jer en tur til paradis - frodige haver byder på en bred vifte af botaniske arter kombineret med historiske skulpturer og bygninger. De største attraktioner, når det kommer til Malagas haver er La Concepcion, El Retiro og Malaga Park.

Tyrefægtning i Malaga

Tyrefægtning dyrkes stadig aktivt i Malaga

Faglige besøg

Historie

En yderligere uddybning af maurernes besættelse af den Iberiske halvø får med på en heldagstur til Granada med det fantastiske palads Alhambra.

En anden del af Spaniens historie udgøres af Gibraltar, der blev erobret af englænderne i 1704 og stadig er engelsk. Spændende udflugt med masser af historie.

Virksomhedsbesøg

I Andalusien dyrkes frugt og grøntsager, hvorfor besøg i en frugtplantage vil være en oplagt mulighed.

Billedkunst

Malaga er Picassos fødeby og derfor er et besøg på Picassos museum et af studieturens højdepunkter.

Museer i Malaga

Malaga byder på mere end 20 spændende og meget forskellige museer at vælge imellem

Seværdigheder

Malagas Alcazaba (fæstningsværk) er Spaniens bedst bevarede og blev opført af maurerne i midten af det 11. årh. Et besøg her bør være en fast bestanddel af en studietur til Malaga.

Besøget i Alcazaba kan kombineres med det arkæologiske museum, der har samlinger af fønikisk, romers og maurisk håndværk.

Katedralen med tilnavnet 'den énarmede' fordi østtårnet aldrig blev færdigt, idet pengene slap op i 1765.

Maurerborgen Castillo de Gibralfaro fra 1300-tallet knejser smukt over byen. Sammen med Alcazaba udgjorde den engang maurernes mægtigste spanske forsvarsværk.

Uden for Malaga findes en af Europas smukkeste tropiske botaniske haver med mere end 500 tropiske arter. Et dejligt åndehul væk fra den fortættede storby.

Tyrefægtningsarenaen har en tragisk historie, idet Francos modstandere blev henrettet her under den spanske borgerkrig. I dag står den smukke bygning side om side med moderne højhuse.

Flamenco i Malaga

Fuld af udtryk og følelser er Flamenco en kompliceret kunstart, der kræver års mange øvelse og udvikling

Priser

Fra-priser på studierejse til Malaga

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Malaga 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.725

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.960

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her