fokus på den faglige indsigt i Malta
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Malta

Vælg andet rejsemål

Studietur til Malta

Lille land med stor historie

For Malta er geografi og historie to sider af samme sag. Det er Malta's beliggenhed mellem Afrika og Europa, der har skabt landets politiske og historiske betydning. Historien rækker fra karthagenerne, araberne, tyrkerne, englænderne til den selvstændige republik (1974) og  til EU-medlemsskabet i 2004.Republikken består af 7 øer, hvoraf de tre, Malta, Gozo og Comino, er beboede. Hovedøen er Malta med hovedstaden Valletta med storslåede historiske bygninger og de mange trapper.En studietur til Malta er et dyk ned i riddertiden, i kolonihistorien, i religiøse og farverige festas, men også oplevelsen af moderne byliv med caféer og shopping.

En studietur eller grupperejse til Malta er altid et hit. Beliggende i Middelhavet mellem den nordafrikanske kyst og den italienske ø Sicilien, er Malta en ø, hvor kultur og historie kolliderer med sol, hav og sand.

Historisk skatkammer

Malta er et skatkammer af store oplevelser. Rejser I til Malta på studietur, får I mulighed for at udforske et land, der byder på fantastiske fortællinger om bl.a. de legendariske korsriddere og deres stormestre. Det er en af civilisationens vugger og kan prale af mere end 7.000 års historie og templer, som er ældre end både Stonehenge og pyramiderne i Egypten.


En rejse tilbage i tiden

Valletta - Malta historiske hovedstad er grund nok til at besøge denne smukke ø, takket være sin position som et UNESCO World Heritage Site. Beskrevet af UNESCO som værende et af de mest koncentrerede historiske områder i verden, vil en vandretur gennem byens charmerende gader få jer til at føle, at I kommet tilbage i tiden. Bag Vallettas befæstede mure, er de brostensbelagte gader foret med arkitektur fra det 16. århundrede og kan præsentere intet mindre end 320 historiske monumenter.

Udover Maltas hovedstad kan I også opleve charmerende havnepromenader, hyggelige fiskeri-landsbyer og næsten lodrette klippevægge. Besøg templer ældre end Egyptens pyramider, træd ind i barokpaladser og kryb gennem gamle gravsteder. Fra det barske indlandsterræn, se ud over det maltesiske øhav hen til det europæiske fastland eller på tværs af middelhavet til Nordafrika.

Blå fiskerbåde

Maltas karakteristiske små, blå fiskerbåde vugger dovent i fortøjningerne

Faglige besøg

Historie

I Ghar Dalam hulen og museum på sydsiden af Malta kan man se knogler efter dværgelefanter og -flodheste samt spor efter de tidligste mennesker på Malta for 7000 år siden.

Malta har været genstand for stormagtspolitik gennem årtusinder. Fra Fønikerne i 800-tallet f.kr. over araberne, normannerne og de europæiske konger til øriget bliver doneret til johanitterridderne i 1530.

Turen kan kombineres med at se de forhistoriske kalkstenstempler Hagar Qim og Mnajdra dateret omkring år 3.600 f.kr.

En guidet byvandring gennem Valletta er en vandring i stormagtspolitik og krigshistorie med de monumentale fæstningsværker og paladser som Fort St. Elmo, Stormesterens Palads, St. John's Co-Cathedral og St. James Cavalier.

Virksomhedsbesøg

Turismen er en vigtig indtægtskilde på Malta, men andre indtægtskilder er biavl, olivenolie og vinproduktion. Vi arrangerer besøg, rundvisning og grundig forklaring af produktion og marketing krydret med smagsprøver.

Maltas smukke natur

Templer, grotter, smuk natur, katedraler og fæstninger fra middelalderen er blot lidt af det du kan se.

Seværdigheder

Mountainbike på Gozo: Leje af mountainbikes til en hel dags cykeltur i det smukke landskab på Gozo. Med en længde på 15 km og en bredde på 7 km er Gozo oplagt til en dagstur, hvor man både kan nå de forrevne klippekyster og hovedbyen Victoria og samtidig foretage en velfortjent pause i en af de små fiskerbyer. Cykler og udstyr udleveres ved Gozos færgehavn Mgarr.

Heldagstur til Gozo: En flot færgetur til Gozo, med sejlads forbi den lille ø Comino. Turen går bl.a. til de fantastiske klippeformationer Fungus Rock i Dwejra bugten, det såkaldte Azur-vindue, en smuk klippebue ca. 100 m lang og 20 m over havets overflade. Oplev hovedbyen Victoria (dagligt kaldet Rabat). Her residerer biskoppen, idet Gozo udgør et eget stift. Herefter går turen til den lille fiskerby Xlendi. Sidste stop er de forhistoriske templer Ggantija fra ca. 2.500 f.kr.
 
Maltas hovedstad Valletta
skal opleves til fods. Byen er en af Europas mindste hovedstæder, men de smukke palæer og kirker fra riddertiden, har givet byen plads på UNESCO's verdensarvsliste.

Valletta blev grundlagt i 1566 af ridderen Jean Parisot de la Vallette og byen rummer bl.a. St. John's Co-Cathedral fra 1577 opkaldt efter Johannes Døberen.

I Merchant's Street finder man Valletta's store markedshal med masser af frugt, grøntsager, kød, fisk og specialiteter fra Malta.

For at opleve historiens vingesus bør man drikke en kop kaffe på Caffe Cordina, der er et visuelt mesterværk velbevaret fra grundlæggelsen i 1937.

Det gamle fæstningstårn St. James Cavalier Centre fungerer nu som kunst- og kulturcentrum med udstillinger og teaterforestillinger.

Maltas gule busser

Det er nemt og billigt at komme omkring med Maltas gule busser som kører overalt.

Priser

Fra-priser på studierejse til Malta.

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Malta 5 dage / 4 nætter

01.04.16 - 31.03.17

fra kr.

2.895

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.960

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her