fokus på den faglige indsigt i Manchester
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Manchester

Vælg andet rejsemål

Studietur til Manchester

Manchester har de seneste mange år gennemgået en forvandling fra en gammel kedelig nordengelsk industriby til moderne, pulserende storby.

Manchester var i 18- og 1900 tallet drivkraften inden for industrien og byen var i mange år en af Englands førende industribyer. Historien har efterladt mange imponerende fabriksbygninger fra den tidliger storhedstid, mange af dem har i dag fået nyt liv i form af teater, museer eller andre kuylturelle tilbud til byens borgere og besøgende.  

Den arkitoniske fusion imellem de gamle fabriksbygninger, blandet med moderne arkitektonisk tankegang, giver en helt sepciel stemning i byen, f.eks. det gamle Cotton Exchange er blevet farverigt renoveret og er et af byens førende teatere. 

Manchester er Englands nordlige hovedstad og er i dag en moderne storby, med en bred vifte af forskellige seværdigheder og aktiviteter inden for den indistruelle udvikling og storhedstid, kultur og historie. Byen er også kendt for forbold og huser til daglige Manchester United og manchester City.

"Nabo" storbyen Liverpool er kendt for The Beatles, men Manchester er bestemt også med når det kommer til musikkens verden og byen har bl.a. fostret The Hollies, Take That, Morrissey og The Sex Pistols.

Faglige besøg

BBC Media City: Få en rundvisning på BBC og kom bag kulisserne og få et indblik i et gigantisk produktionsapparat hvor mange af BBC´s populære programmer bliver optaget, såsom Match of the Day, Blue Peter, BBC Breakfast, BBC Sport og Radio 5 Live. Hvilke dele af faciliteterne der er adgang til på turen, afhænger af hvad der foregår den på gældende dag. Besøget varer ca. 1½ time og er med engelsktalende guide.

Museum of Science and Industry: Dette kæmpe museum er viet til udviklingen indenfor videnskab, teknologi og industri. Dette store kompleks spreder sig over 5 forskellige bygninger, med hvert deres tema. Et fantastisk sted til at lære mere om Manchesters industrielle start og videnskabelige bedrifter. Udstillingen er opbyggede med mange interaktive og audiovisuelle elementer.

Peoples History Museum: Folkets historiske museum fortæller historien om den engelske arbejderklasse gennem to århundreder, som begynder i starten af 1800-tallet hvor Manchester var centrum for den industrielle revolution. Få et indblik i kampen for fagbevægelserne og de ofte barske arbejsbetingelser for almindelige mennesker i Manchester. Oplev hvordan livet, samfundet og levevilkårene har udviklet sig under den industrielle revolution.

Imperial War Museum North: Beliggende på Salford Quays ved Manchester Ship Canal. Her er hovedfokus på krigens konflikter siden 1. verdenskrig frem til i dag, og museet indeholder tanks, fly, våben og andet krigsrelateret isenkram.

Seværdigheder

Manchester Cathedral: Blev grundlagt i 1421 og berømmes for sine kunstfærdige træskærerarbejder. Her opleves historien om krige, terrorbomber og andre uforglemmelige hændelser, der har været med til at præge centrum af Manchester.

Manchester Museum: Gå på opdagelse i museet forskellige udstillinger og se bl.a. mumier, dinosaurer og gamle egyptiske artefakter. Byder på en samling af værdifulde genstande fra både engelske områder og fremmede kulturer. 

Manchester Town Hall: Her i denne imponerende victorianske bygning tilbage fra 1877 huser byrådets kontor og sale. Bygningen dommineres af Mancheters svar på Londons Big Ben, det godt 90 meter høje klokketårn Great Abel.

University of Manchester: Beliggende lidt syd fra centrum blev grundlagt 1880 i victoriansk stil, og til de lokale bedrifter høre opfindelsen af verdens første computer i 1948

John Rylands Library: Har en imponerende samling på over 5 millioner bøger og manuskripter, bl.a. en del af Johannes Evangelet før år 150. Biblioteket er en del af Manchester University og beliggende på hovedgaden Deansgate.

Cheltham´s Library: Har ført en omtumlet tilværelse siden grundlæggelsen i 1653. Nu tjener det som offentligt bibliotek, efter sigende det første i England. Her ses gamle bøger, literære skatte og stedet, hvor Det Kommunistiske Manifest blev skrevet.

National Football Museum: Beliggende i Urbis Building i centrum af Manchester. Verdens største fodboldmuseum med over 140.000 fodboldrelaterede genstande af bl.a trofæer og trøjer i museets samling.

 

 

Priser

Fra-priser på studierejse til Manchester

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Manchester 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

1.875

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.275

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her