fokus på den faglige indsigt i München
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

München

Vælg andet rejsemål

Studietur til München

München er den mest besøgte by i Tyskland og er flere gange blevet kåret til den byen hvor flest tyskere ville foretrække at bo. München er en virkelig drømme by i Sydtyskland. München er "hovedstaden" i bundeslandet Bayern - herudover er München Tysklands 3 største by.

"Mellem kunst og øl ligger München lagt til rette som en landsby mellem bakker", skrev den tyske digter Heinrich Heine for omkring 150 år siden. Det passer stadig meget godt den dag i dag. München er nok mest kendt for sin "Oktoberfest", hvor øllet flyder i stride strømme. Festen finder sted hvert år i september og er verdens største folkefest. Men byen er andet end øl, München er smukt beliggende ikke langt fra alperne og er et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter i området. München og Bayern er et af Tysklands førende områder med henblik på udvikling og produktion af køretøjer, robotter og andre tekniske produkter, hvilket gør det muligt at kombinerer studieturen med spændende besøg.

München Olympiazentrum, hvor sommerlegene fandt sted i 1972, er i dag en attraktiv sted, med mulighed for at prøve mange udfordrende og spændende aktiviteter.

Faglige besøg

Virksomhedsbesøg

Siemens er ledende på udvikling og produktion af lokomotiver og højhastighedstog. Besøg Siemens lokomotivfabrik i München og få et godt indblik i udvikling og produktion af lokomotiver.

MAN Truck & Bus fabrikken, producerer de verdenskendte MAN lastbiler og busser. Turen går igennem produktionen af køretøjer.

I Augsburg ligger KuKa Robotics, der er førende på produktion og udvikling af robotter til industrien, og leverer bl.a. robotter til LEGO, Vestas, Danfoss i Danmark.

München er øllets by og alle de store bryggerier tilbyder besøg og rundvisning. Besøg f.eks. Paulaner, Erdinger eller Löwenbrau.

Kemifabrikken Wacker i Burghausen, ca. 1 times kørsel fra München.

Få en spændende og lærerig rundvisning på BMW's bilfabrik. Her produceres der optil 900 biler pr dag. Under besøget ses produktionskæden og man får en grundig forklaring af produktionsprocessen samt en kort introduktion af virksomheden.

 

Seværdigheder

Deutsches Museum er verdens største videnskabs- og teknologimuseum. Museet består af 3 afdelinger i München, hovedmuseet med udestillinger om alle tænkelige videnskabelige og tekniske områder. Trafik Museet som dækker al transport, fra under vandet til veje og skinner, samt Fly museet som kommer rundt om alle mulige flyvende transport muligheder. Totalt findes der 28.000 udstillede genstande på de 3 museer, fordelt på 50 grene inden for videnskab og teknologi og I får en god kombination af historie og udvikling inden for hvert område. En guidet rundtur tager ca. 2 timer i et udvalg af udstillingerne. Ønskes der en rundvisning med mulighed for forsøg/undervisning i et specifikt område er dette muligt.

BMW Premiun Tour Her får i den helts store rundtur i BMV's verden. Første stop er BMW museet, hvor I kommer tæt på BMW's historie, biludviklingen igennem tiderne, samt møder 125 historieske elementer fra da produktionen startede til i dag. Næste stop er besøg i produktionen, her ser i produktionen live, med bl.a. karosseribyggeri og samling af bilen. Sidste stop er BMW Welt hvor I får indblikket i design, nytænkning og udvikling af biler, samt ser de færdige bilprodukter samt får et indblik i levering og distribution af bilerne. Rundvisningen tager ca. 3½ time. 

Midt i det Olympiske anlæg ligger det 190 m høje Olympia Turn, hvorfra man har en 360 gr. fantastisk udsigt ud over de olympiske anlæg, byen og hele nordsiden af Alperne.

Bavaria Filmstadt. Kom med bag om filmen og oplev hvordan scenen bliver sat og hvordan optagelserne foregår. Bavaria Filmstadt er Tysklands største filmstudier og I kommer på en spændende rejse igennem filmhistorien, både den tyske og den internationale. I kommer tæt livet i og omkring produktionen og teknikken. Undervejs vil I se sminkerum, forskellige kulisser, en masse spændende rekvisitter og få et indblik i specialeffekt- og sceneværksteder, Besøget afsluttes i "Bullyversum", hvor I kan se flere forskellige interaktive film i både 3D og 4D. Herudover er der et stort udendørs område med mange scener og rekvisitter. Den guidede rundvisning tager ca. 90 minutter.

Det imponerende stadion Allianz Arena ligger i udkanten af München og har siden åbningen i 2006 været vært ved flere VM slutrundekampe og en UEFA CL finale. Allianz Arena er til daglig er hjemmebane for fodboldklubben F.C. Bayern München. Fantastisk besøg hvor I kommer igennem spiller tunnelen ud til selve banen, ser en sponsor lounge, kommer i kommentatorboksen og I ser presserummet og MixedZone, omklædningsrum og ikke mindst fodboldmuseet hvor alle deres trofæer er udstillet.

Udflugter og heldagsture

Ørenereden

Ca. 150 km sydøst for München ligger et af nazi-tidens bedst bevarede mindesmærker, "Ørenreden" eller Kehlsteinhaus. Huset blev bygget af nazi-styret til Hitler i anledning af hans 50 års fødselsdag og ligger på toppen af bjerget Kehlstein (1834 m.o.h.). Fra huset er der en fantastisk udsigt til alpetoppe og ned dalene, og på klare dage kan man se til bl.a. Salzburg. Turen er en heldagstur.

Heldagstur, pris for bus og guide:

Salzburg

Kombiner studieturen til München med en heldagstur til Salzburg. Oplev den betagende barokby, og besøg Wolfgang Amadeus Mozart's fødehjem og hans bolig, hvor han komponerede sine mange værker.

Heldagstur inkl. bus og guide:

Zugspitze

Ca. 100 km sydvest for München ligger bjerget Zugspitze, der med sine 2.962 meter det højeste bjerg i de Bayerske Alper og dermed også i hele Tyskland. Fra foden af Zugsputze går det med kabinebanen op til toppen, hvorfra der er en storslået udsigt over Bayern, samt hundredevis af alpernes bjergtinder. 

Heldagstur, pris for bus (ekskl. kabinebanen):

Heldagstur inkl. guide og kabinebanen:

Kz lejren Dachau

Dachau ligger 30 km nordvest for München og er i dag museum og dokumentations- center for de grusomheder Nazi-styret begik i lejren i perioden 1936-1945. Der er ikke så meget tilbage af lejren, men den giver alligevel et indtryk af de myrderier og rædsler, der foregik. Hel - eller halvdagstur, kan evt. kombineres med en besøg på Allianz Arena.

Halvdagstur, inkl. bus og guide:

Heldagstur, inkl. bus og guide:

Priser

Fra-priser på studierejse til München

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til München 4 dage / 3 nætter

01.11.16. - 28.02.17

fra kr.

      2.495 kr.

01.03.17. - 31.10.17

fra kr.

      2.995 kr              

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
3 overnatninger i flersengsværelse
3 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her

Vi kan også arrangere busrejse til München. Kontakt os for mere information.