fokus på den faglige indsigt i New York
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

New York

Vælg andet rejsemål

Studietur til New York

New York City, eller The Big Apple som byens kælenavn også er, er nok metropolen over alle metropoler. Her er alt fra en fantastisk skyline, shopping, travlhed, de kendte gule taxaer, Subway, Central Park, Broadway shows, Frihedsgudinden, Museer, 5th Avenue, Empire State Building og meget meget mere. New York kan sammenlignes med en stor god bog, hvor første kapitel er om Manhattan og alle Manhattans muligheder.

New York er med mere end 8 millioner indbyggere fordelt på 800 km2 en af de mest befolkningstætte storbyer i USA, hertil kommer ca. 44 millioner besøgende om året.

New York er delt i 5 amter, The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Hver har de deres atmosfære, særpræg og historie, hvor Manhattan er det mest kendte amt. Manhattan består af Lower-, Midttown og Upper Manhattan, samt bydelen Harlem og det er på Manhattan at du finder de fleste seværdigheder og attraktioner i New York.

Lower Manhattan

Fra Brooklyn Bridge er der en storslået udsigt over Lower Manhattan, og ud til Ellis Island hvor Frihedsgudinden står. I Lower Manhattan kan man besøge Finincial Districkt med Nwe York Stock Exchange og Wall Street, Soho der er med på moden og hvad der rører sig i moden, Little Italy samt ChinaTown, som er den største kinesiske enklave udenfor Asien. Herudover er

Midttown

Hjertet af New York er Times Square, det pulserende gadekryds hvor 7th Awenue og Broadway møder og krydser hinanden. Her er der liv og glade dage, sjove Flagshipstors og rig mulighed for at opleve an af de populære musicals. Fra toppen af Empire State Buidling er der en stroslået udsigt over Manhattans Skyline og de omkringliggende bydele. Midttown byder også på, Bryant Park, MoMA - Museum of Modern Art, den eksklusive shoppinggade 5th Avenue, FN's hovedkvarter.

Uptown

Central Park er New Yorks grønne åndehul og fristed, hvor storbyens trængsel og stress erstattes med frihed og afslapning. Midt i parken, på West Side, ligger det forhistoriske- og naturvidenskabelige American Museum of Natural History, bl.a. med en spektaktuler samling af fossiler og skeletter af gigantiske dinosaurer. På East Side ligger de 2 store kunstmuseer  Metropolitan Museum of Art og Guggenheim Museet.

Harlem

Nord for Central Park ligger Harlem. Harlem er nok mest kendt for sine mange kirker med gospelgudstjenester, hvor man som besøgende har svært ved at lade sig rive med, når de lokale afroamerikanere synger og rækker armene i vejret. Jazz og Soul musikken har sine rødder i Harlem, hvor kendte navne som Duke Ellington, Count Basie, Louis Armstrong og Billie Holida lagde grundstenen og udviklede musikken på bydelsns mange jazzklubber. 

 

Seværdigheder

Frihedsgudinden på Liberty Island er et "must see" for førstegangs besøgende i New York.

På sejlturen til Liberty Island, er det muligt at stige af på Ellis Island, som var det første stop i USA for immigranterne. 

En tur til New York skal også indholde en tur op på 102. etage i Empire State Building, hvor der er en storslået udsigt over Manhattan skyline, Hudson River, Central Park og East River.

Central Park er et godt valg, hvis storbyens støj og mylder skal veksles med ro, natur eller bare nyde newyorkernes fristed. Det er også her i Central Park du finder mindesmærket for John Lennon "Strawberry Fields".

New Yorks pulserende hjerte er Times Square, her er der altid liv og glade dage i lyset fra nogle af verdens dyreste reklamepladser.

Museum of Modern Art aka MoMA er en kunstnerisk opæevelse med værker af Matisse, Monet, Picasso, Van Gogh, Andy Warhol og mange flere. Museet har også udstillinger om film og arkitekttur. Et godt tip - afsæt det meste af en dag til besøget.

National September 11 Museum and Memorial bringer tankerne tilbage på terrorangrebene d. 11.9.2001. Et stilfuldt og respekteret museum, hvor ro pg eftertænksomhed bringer dig tæt på begivenhederne der ramte New York og Washington.

Den gamle godstogbanestrækning The High Line blev efter nedlæggelsen omdannet til 2,5 km lang bypark, der snor sig imellem kontorhuse og lejligheder i 3 sals højde. En gåtur i parken giver en helt ny synsvinkel på byen.

Tag Subwayen til Brooklyn, og gå turen tilbage til Manhattan på Brooklyn Bridge. Her får du fuld skyline valutta.

Kunstmuseet Metropolitan Museum er et af verdens største kunstmuseer, og den imponerende samling råder over kunst og kunstskatte fra hele verden, fra guldalderkunst og oltidsskatte til moderne kunst.

Guggenheim er en arkitektonisk perle set udefra og oplevelsen inden er lige så storslået. Guggenheim samlingen blev staret af den stenrige Guggenheim familie og byder på værker af bl.a. Chagal, Miro, Picasso, Renoir. Der er løbende andre udstillinger, som ofter er med moderne kunst.

En tur ad 125st street i Harlem giver den ægte oplevelse af Harlem. Harlem er blevet mere fredeligt og som turist kan man færdes på de store gader. Husk at slå vejen forbi The Apollo Theater, hvor mange af verdens legendariske jazz og blues kunstnere har optrådt.

1 times kørsel nord for New York ligger outlet shopping byen Woodbury Common Outlet, et sandt shopping mekka, hvor der er mange penge at spare på alle mærkevarer. Der køre shoppingbusser fra bl.a. Times Square.

Har du set filmen Forest Gump og er du fan af den? - så er et besøg på temarestauranten Bubba Gump Shrimp Company på Times Square et must.


Vi anbefaler at bestille og købe entrebilletter til de store seværdigheder hjemmefra, da det tit og ofte er lange køre og ventetider ved at købe billetterne lokalt. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for yderlig information.

 

Priser

Fra-priser på studierejse til New York

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til New York 6 dage / 4 nætter

31.10.16. - 30.05.17

fra kr.

5.395

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

OBS - iforbindelse med indrejse til USA skal der udfyldes en elsktronisk visumansøgning. Ansøgningen koster ca. 14 USD og betales ved indtastning af visum. Se visumansøgningen her ESTA

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her