fokus på den faglige indsigt i reykjavik
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Reykjavik

Vælg andet rejsemål

Studierejse til Reykjavik

Island er ensbetydende med storslået og barsk natur, krydret med aktive vulkaner, seismisk aktivitet, varme kilder, sneklædte bjerge og grønne dale og sletter. Alt ligger lige uden for døren i Reykjavik.

Den lille storby

Reykjavik er den nordligst beliggende hovedstad i verden og er samtidigt også en af de mindste hovedstæder i verden. Men størrelse er ikke altid lig med gørelse, og på det niveau er Reykjavik helt klart med. Byen tilbyder alt hvad du kan forvente af en moderne pulserende storby, her der det dog bare pakket ind i en hyggeligt, typisk nordisk storby look, men smalle gader, hyggelig og moderne arkitektur og rig på farver. 

Fantastiske naturoplevelser

Island er naturoplevelser på højt niveau. Reykjavik er et godt udgangspunkt for dagsture til nogle af de største naturoplevelser på Island, som f.eks. det imponerende vandfald Gullfoss, som er Islands største vandfald, hvor vandet falder 30 meter ned i kløften. Ikke langt fra Gullfoss ligger Geysir, et område med varme kilder, søer og kratere, samt den aktive gejser Strokkur som sender damp og varmt vand op i 30 meters højde.

Nationalparken Pingvellir er et helt specielt område, et barsk landskab der ligger  ved brudlinjen mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade. Det var her at det islandske parlament, verdens ældste demokrati, blev grundlagt i år 930. Ud over sin historiske betydning er Pingvellir også kendt for sit interessante geologiske landskab der er omgivet af stejle vægge af sten og vulkansk lava, fra den tid hvor Island opstod gennem en sprække mellem kontinenterne. 

Havet uden for Island er fyldt med alle mulige hvalarter, så hvalsafari er en af de ting, man bør tage på.

 

 

 

Seværdigheder

Hallgrims-kirken i Reykjavik er Islands største og dominerer også bybilledet fra sin plads på toppen af en bakketop. Kirken. Fra kirkens 75-meter høje tårn er der en fantastisk udsigt over byen.

Et besøg på Nationalmuseet i Reykjavik giver et godt indblik i Islands historie fra vikingetid til i dag. Her kan man se gamle islandske bygninger, museet kan blandt andet fremvise en kirkedør fra omkring år 1200, gamle landbrugsredskaber og flere andre genstande af kulturel eller religiøs art.

Den blå lagune er en kunstig sø og et meget populært badested, der opstod under opførelsen af et varmeværk i nærheden af Reykjavik. Søens varme saltholdige og mineralrige vand stammer fra havet, men opvarmes af øens vulkanske undergrund. Man besøger ikke Reykjavik uden at have taget en svømmetur i Den blå lagune.

 

Udflugter og heldagsture

En guidet byrundtur  er den bedste introduktion du kan få til hovedstaden, der med rette kaldes 'verdens mest cool lille storby'. På denne tur ser du byens mest kendte seværdigheder bl.a. Perlan, Hallgrímskirkja, Höfði huset, hvor Reagan og Gorbatjov havde det historiske møde i 1986. National Museet, havnen og den gamle bydel. Varighed ca. 2 timer.

Pris pr. deltager kr:

Tag på hvalsafari og få muligheden for at opleve de kæmpe hvaler i deres naturlige omgivelser. Der er store chancer for at spotte delfiner, spækhuggere, våge- og pukkelhvaler. Varighed ca. 3 timer.

Pris pr. deltager kr:

Den Gyldne Cirkel tur er nok den mest populære udflugt i Island. Undervejs besøges nationalparken Thingvellir, hvor det islandske "Althingi" blev grundlagt i år 930, det geotermiske område Nesjavellir, som forsyner Reykjavik med store dele af det varme vand. Sidste stop på turen er det mægtige vandfald Gullfoss og de springende gejsere i Geysir området. Varighed ca. 6 timer.

Pris pr. deltager inkl. bus og guide kr:

Turen langs sydkysten er en varieret tur med fokus på naturen. Første stop er det mægtige vandfald Seljalandsfoss, hvor der er mulighe dfo rat sti inde bag ved det mægtige vandfald. Andet stop er på vulkanstranden ved Viok, hvor der bl.a. er mulighed for at gå en tur på den sorte strand. Sidste stop er ved gletscheren Sólheimajökull. Når vejret er klart, kan man herfra se både vulkanen Hekla og Vestmannaøerne. Varighed ca. 10 timer.

Pris pr. deltager inkl. bus og guide kr:

Priser

Fra-priser på studierejse til Reykjavik

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Reykjavik 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.695

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

3.575

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her