fokus på den faglige indsigt i rom
Studieturen er en dannelsesrejse med afsætning i det faglige indhold, derfor...
RING PÅ 44 94 60 90

Bestil tilbud på studierejse

Rom

Vælg andet rejsemål

Studietur til Rom

Historien er overalt

Rom blev ikke bygget på én dag, siger man. Nej, det tog små 3.000 år, så studierejsen må starte med nogle tværsnit i historien om den evige stad, der hviler på de syv høje.

Er det den romerske republik f.Kr., kejsertidens Rom, Renæssancen eller Vatikanstaten og den katolske kirke eller Mussolinis drømme om Rom som midtpunkt for et nyt imperium, der er studieturens tema? Uanset hvilket tema, vil et besøg i Rom altid være en rejse i historien, da fortidens kunstskatte trænger sig på overalt på gader og i stræder. Men Rom er også nutid med en levende handel og stærk industri inden for teknologi, fødevareproduktion, nyhedsmedier og mode.

Julius Cæsar og kejser Augustus, Raphael og Rossellini. Spaghetti og cannelloni, espresso og gelato. Tabte imperier og verdens mindste land i form af Vatikanet. Rom er storslået, forførende og en af de mest berømte byer i verden. Og så er det et perfekt sted forstudietureellergrupperejser.

Byen med verdens rigeste kulturarv

Ingen anden by i verden kan måle sig i stilarter og kunsthistorie med Rom og de store seværdigheder ligger som perler på en snor i Rom. En studietur til Rom giver rig mulighed for at udforske klassiske og historiske steder, der engang inspirerede store tænkere og forfattere af romersk litteratur.  Og I behøver ikke engang besøge museer. Roms kulturhistorie, der strækker sig over 2.500 år opleves bedst ved, at I går rundt i gaderne og lader jer forføre at byens fantastiske seværdigheder, stemning og charme.

De store seværdigheder

Start eventuelt studieturen med at besøge det imponerende Colosseum, rester af det smukkeste amfiteater, verden nogen sinde har set og mødested for dødelige gladiatorkampe. Herefter kan I passende gå over til Forum Romanum, som i næsten 500 år var det religiøse, politiske og kulturelle epicenter i Romerriget og som har påvirket mange af vores moderne institutioner.

Brug også studieturen til at blive klogere på romerske militæroperationer ved fx at studere reliefferne på den 40 høje Trajansøjle, der gengiver over 100 krigsscener. Eller besøg Pantheon templet og få en bedre forståelse af den religiøse praksis i det romerske samfund.

Rom er et open-air museum

Byen vil bombardere jer med mindeværdige attraktioner, så god planlægning er anbefalelsesværdig for at sikre at I får mest muligt ud af jeresstudieturellergrupperejsetil Rom.

Faglige besøg

Historie

Heldagsudflugt til Pompej og Vesuv, rundvisning med dansktalende guide.

Udflugt til byen Tivoli, Castelli og den gamle romerske havneby Ostia Antica, der i republikkens tid udviklede sig til en betydelig havneby.

Roms underjordiske gravkamre bl.a. St. Callixtus katakomberne.

Fascismens æstetik og arkitektur opleves i bydelen EUR, som blev planlagt af Mussolini i 1930'erne. Oplagt mål for en studierejse.

Vin og oliven

Udflugt med dansktalende guide ud af Rom til vingård og olivenproduktion med forklaringer af produktion og salg.

Virksomhedsbesøg

Besøg og rundvisning på bryggeri Peroni.

Oplev TV-produktionen i det statslige TV-selskab RAI.

Samfund og politik

Foredrag af dansk journalist om de økonomiske og politiske forhold i Italien.

Naturvidenskab

Er faget fysik på studieturens program, er det oplagt med et besøg på Det Nationale Laboratorium for partikelfysik og astrofysik i Gran Sasso.

Det Nationale Institut for kernekraft i Frascati er et spændende besøg, hvor fysik er tema for en studietur til Rom.

Seværdigheder

Colosseum og Forum Romanum er et god start på enhver studietur, der handler om det antikke Rom og romerriget.

Den Spanske Trappe - her mødes man, her sidder man i solen og hviler benene efter en lang dag.

Trevi-fontænen giver minder om Fellinis film 'Dolce Vita' med  Anita Ekberg og er Roms største fontæne.

Roms største marked Campo dei Fiori giver et godt indtryk af romernes Rom med mængder af frugt og grønt, olivenolie, ost, pølser, omm.

Piazza Navona med sin langstrakte form og sine tre fontæner, hvoraf den største Flodernes Fontæne er et karakteristisk udtryk for barokkens kunst.

Gå i fodsporet af Dan Browns "Engle og dæmoner" på ruten i Rom.

Vatikanmuseerne med det Sixtinske kapel, hvor man finder Michelangelo's store loftudsmykning, der tog maleren tre år at færdiggøre.

Priser

Fra-priser på studierejse til Rom

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Rom 5 dage / 4 nætter

01.11.16 - 28.02.17

fra kr.

2.365

01.03.17 - 31.10.17

fra kr.

2.750

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!

bn_klik_her

 

Vi kan også tilbyde busrejse til Rom. Ring og hør nærmere!