• Adventure

    Fællesskab - udfordringer - oplevelser

Send mig et tilbud

Cesky Raj

Læs mere

Aktivrejser

Styrk båndene, få adrenalinen op og kører, kast jer ud i fysiske udfordringer og få en oplevelse for livet, hvor sammenholdet styrkes og egne grænser overskrides. For jer som ønsker at der sker lidt mere på skole-, firma- eller grupperejsen tilbyder vi Aktivrejser.

Aktivrejser er rejser til specielt udvalgte destinationer som tilbyder det bedste når det gælder aktiviteter i det fri og oplevelser i naturen.

Aktivferie er en god måde at blive rystet sammen på f.eks, ved start af skoleåret, eller i forbindelse med personalegrupper og teambuilding for virksomheder. Efter en dag med fuld fart på styrkes sammenholdet med socialt samvær efter dagens strabadser.

Program
Som udgangspunkt har vi sammensat et spændende og aktivt program, baseret på fysisk aktivitet på land eller i forbindelse med vand. Det er naturligvis muligt at ændre i programmet, samt at tilkøbe flere dage / aktiviteter.

Kombination
Aktivferie kan også kombineres med ophold og besøg i en storby eller andre seværdigheder, enten til eller fra rejsemålet, eller under opholdet.

Ophold og transport
I forbindelse med de fleste aktivitetsparker er der indkvarteringsmuligheder bestående af hytter, lejligheder eller hotel.

Sikkerhed
Alle aktiviteter ledes af uddannede guider, med stor erfaring i afvikling og udførelse af aktiviteterne, så alle kommer sikkert igennem udfordringerne. Alle deltagere forsynes med godkendt sikkerhedsudstyr

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk