• Firmarejser

    - der skaber værdi

SEND MIG ET TILBUD

Værdiskabende firmarejser

En firmarejsen kan have mange formål: deltagelse i konferencer og møder, teambuilding, faglig udvikling eller belønning for virksomhedens medarbejdere.

Uanset formålet er fællesnævneren, at turen skal skabe værdi – værdi for virksomheden, værdi for teamet og værdi for den enkelte medarbejder.

Ikke to firmarejser er ens, og derfor tager vi begrebet ’at skræddersy’ alvorligt. Vi mener, at den bedste rejse opstår i dialogen mellem jer og os. I ved, hvad I vil opnå med rejsen, og vi har erfaringen og værktøjerne til at føre jeres ønsker ud i livet. Måske kan vi endda i fællesskab få øje på ønsker, som I end ikke vidste, at I havde.

Med 15 års erfaring i bagagen og et solidt netværk i Europa kan vi skabe de optimale rammer for en firmarejse.  Vi lytter til jeres ønsker og bidrager med vores erfaring, vi måler op og skærer til, så rejsen altid vil være tilrettelagt efter jeres behov.

Vi bryster os af et højt fagligt niveau kombineret med en professionel og personlig service. Det betyder, at I trygt kan overlade det praktiske arbejde med planlægningen til os.

Kort sagt: vi vil måles på din succes - på den værdi, du skaber for firmaet.

Konferencer

Konferencer


Læs mere

Faglige rejser

Faglige rejser


Læs mere

Teambuilding

Teambuilding


Læs mere

Personaletur

Personaletur


Læs mere