• Firmarejser

    - når teamet skal forkæles lidt ekstra

SEND MIG ET TILBUD

Værdiskabende firmarejser

En firmarejsen kan have mange formål: deltagelse i konferencer og møder, teambuilding, faglig udvikling eller belønning for virksomhedens medarbejdere.

Uanset formålet er fællesnævneren, at turen skal skabe værdi – værdi for virksomheden, værdi for teamet og værdi for den enkelte medarbejder.

Ikke to firmarejser er ens, og derfor tager vi begrebet ’at skræddersy’ alvorligt. Vi mener, at den bedste rejse opstår i dialogen mellem jer og os. I ved, hvad I vil opnå med rejsen, og vi har erfaringen og værktøjerne til at føre jeres ønsker ud i livet. Måske kan vi endda i fællesskab få øje på ønsker, som I end ikke vidste, at I havde.

Med 20 års erfaring i bagagen og et solidt netværk i Europa kan vi skabe de optimale rammer for en firmarejse eller grupperejse.  Vi lytter til jeres ønsker og bidrager med vores erfaring, vi måler op og skærer til, så rejsen altid vil være tilrettelagt efter jeres behov. 

Vi vil måles på din succes - på den værdi, du skaber for firmaet.

Erhvervsrejse

Erhvervsrejse


Læs mere

Konferencer

Konferencer


Læs mere

Personalerejse

Personalerejse


Læs mere

Teambuilding

Teambuilding


Læs mere

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk