• Teambuilding

    - udfordrende oplevelsen styrker sammenholdet

Send mig et tilbud

Teambuilding rejser

Udfordring, sammenhold og oplevelse

Et dedikeret og sammentømret hold af medarbejdere er en grundlæggende forudsætning for en virksomheds vedvarende succes. Et hold der alle arbejder frem mod samme mål: at styrke og udvikle forretningen i fællesskab.

En teambuildingrejse er en god måde at styrke det interne sammenhold på. Når vi bliver taget ud af vores vante rollefordeling og omgivelser, vil der typisk opstå nye dynamikker og sammenhængskræfter i gruppen, som en virksomhed kan drage stor nytte af. Det er uden for vores komfortzone, at vi som mennesker udvikler os allermest.

Flere og flere vælger at styrke eller opbygge teamet i udlandet på en firmarejse eller grupperejse. Og det er der en god grund til. Når alle er på udebane har alle lige vilkår for at udvikle sig, og det vil booste hele teamet.

Ikke to virksomheder er ens og ikke to teambuldingrejser skal have det samme indhold. I bidrager med viden om virksomheden, og vi tilsætter vores erfaringer, så vi i fællesskab for skabt netop den tur, der giver den bedste værdi for jeres medarbejdere og dermed jeres virksomhed.

Flyt grænser sammen

Flyt grænser sammen

Fællesskab i naturen

Fællesskab i naturen

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk