• Grupperejser

    - fælles oplevelser holder længere

SEND MIG ET TILBUD

Grupperejser

Hos Grupperejsebureauet får du hurtig og kompetent hjælp til at arrangere den grupperejse, du er ansvarlig for. Kontakt os i dag for en skræddersyet rejser, der er fuld af gode oplevelser.

En grupperejse er en god måde at blive rystet sammen på. Det kan f.eks. være ved start af skoleåret, som afslutning på en lang vintersæson eller som højdepunkt for et kursusforløb. 

Danmark kaldes ofte foreningernes land. Vi holder af at være sammen med andre og ikke mindst, når samværet er knyttet til aktiviteter og oplevelser. Det gælder også rejseoplevelser. En væsentlig del af rejsen er at dele indtrykkene og oplevelserne med andre.

Få en nemmere planlægning af grupperejsen

Vi står klar til at hjælpe med at tilrettelægge en fantastisk rejse for jer, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Vil du vide mere - så ring på +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

 

Skræddersyet til jeres gruppe

Valg af rejsemål, hotel, forsikringer og transport bliver tilpasset til jeres behov og budget. Vi hjælper jer under hele processen. 

En grupperejse er skræddersyet ud fra et bestemt tema, nemlig gruppemedlemmernes fælles interesseområde eller deres fælles sociale netværk.

Det kan være yogaholdet, sportsklubben, sangforeningen, 'tøseklubben', aftenskolen, pensionistforeningen eller ja, mulighederne er uendelige.

Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for jer. Ring på +45 44 94 60 90 – eller skriv en e-mail til os!

Fleksibel programlægning
Programmet kan sammensættes på mange forskellige måder. Også her er vi meget fleksible.

I kan selv komme med programmet for grupperejsen og vi står som 'teknisk arrangør' af turen. En anden mulighed er, at vi kommer med idéer og skræddersyr programmet ud fra jeres ønsker.

Billige grupperejser med prisgaranti
Prisen i det tilbud, vi sender jer, er også den pris, I kommer til at betale. Vi har ingen pludselige tillæg, fordi det billige hotel alligevel ikke var ledigt eller flybilletterne ikke længere var tilgængelige.

Alle vores reservationer er bekræftede og derfor kan I trygt regne med at prisen holder. Bestiller I grupperejsen hos os, er I sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - før, under og efter rejsen.

Grupperejser for unge
Studieture giver et fagligt og socialt boost til holdet og er en vigtig del af de fleste ungdomsuddannelser. Men der er også rigtig meget, der skal være styr på, når du skal arrangere en god studierejse.

Grupperejsebureauet har mange års ekspertise i at arrangere grupperejser for uddannelsesinstitutioner.

Med hjælp fra os kan du som underviser have fuld fokus på det faglige indhold på studieturen. Jeres rejse er i trygge hænder.

Se 5 af vores populære destinationer

Uanset hvor grupperejsen går hen, om det er natur og adventure, by og kultur eller noget helt andet, så glæder vi os til at bidrage til jeres planlægning. Kig for eksempel nærmere på nogle af vores mest populære destinationer og få inspiration:

Kom ud på sjove og spændende grupperejser til hele verden. Se mange flere destinationer på vores side om studierejser for unge eller skriv til os og få indblik i endnu flere rejsemuligheder.

 

Firmarejser der skaber værdi
Teambuilding, faglig udvikling, konferencer og møder. En firmatur kan have mange formål.

Ikke to rejser er ens og derfor gør vi meget ud af at tilpasse firmarejsen til jeres behov og budget. Vi har erfaringen og redskaberne til at føre jeres ønsker om en givende firmarejse ud i livet.

Se, hvad vi kan gøre, så jeres firmatur bliver en værdiskabende begivenhed for både medarbejdere og virksomhed. I kommer ud at opleve verden sammen - for fælles oplevelser holder længere!

Studierejser

Studierejser


Læs mere

Firmarejser

Firmarejser


Læs mere

Foreninger

Foreninger


Læs mere

Personalerejse

Personalerejse


Læs mere

Aktivrejser

Aktivrejser


Læs mere

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk