• Grupperejser

    - fælles oplevelser holder længere

SEND MIG ET TILBUD

Grupperejser med prisgaranti

At rejse sammen i en gruppe giver oplevelserne en ekstra dimension. Vi holder af at være sammen med andre og ikke mindst, når samværet er knyttet til aktiviteter og oplevelser. Det gælder også rejseoplevelser.

En væsentlig del af rejsen er at dele indtrykkene og oplevelserne med andre. En grupperejse er en god måde at blive rystet sammen på. Det kan f.eks. være ved start af skoleåret, som afslutning på en lang vintersæson eller som højdepunkt for et kursusforløb. 

Hos Grupperejsebureauet sørger vi for hurtig og kompetent hjælp til at arrangere de grupperejse, du er ansvarlig for.

Danmark er foreningernes land. Vi holder af at være sammen med andre og ikke mindst, når samværet er knyttet til aktiviteter og oplevelser. Det gælder også rejseoplevelser. En væsentlig del af rejsen er at dele indtrykkene og oplevelserne med andre.

Skræddersyet til jeres gruppe
En grupperejse er skræddersyet ud fra et bestemt tema, nemlig gruppemedlemmernes fælles interesseområde eller deres fælles sociale netværk.

Det kan være yogaholdet, sportsklubben, sangforeningen, 'tøseklubben', aftenskolen, pensionistforeningen eller ja, mulighedeerne er uendelige.

Valg af rejsemål, hotel, forsikringer og transport bliver tilpasset til jeres behov og budget. Grupperejsebureauet står klar til at hjælpe under hele processen. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for at få mere at vide om, hvad vi kan gøre for jer.

Fleksibel programlægning
Programmet kan sammensættes på mange forskellige måder. Også her er vi meget fleksible.

I kan selv komme med programmet for grupperejsen og vi står som 'teknisk arrangør' af turen. En anden mulighed er, at vi kommer med idéer og skræddersyr programmet ud fra jeres ønsker.

Billige grupperejser med prisgaranti
Prisen i det tilbud, vi sender jer, er også den pris, I kommer til at betale. Vi har ingen pludselige tillæg, fordi det billige hotel alligevel ikke var ledigt eller flybilletterne ikke længere var tilgængelige.

Alle vores reservationer er bekræftede og derfor kan I trygt regne med at prisen holder. Bestiller I grupperejsen hos os, er I sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - før, under og efter rejsen.

Grupperejser for unge
Studieture giver et fagligt og socialt boost til holdet og er en vigtig del af de fleste ungdomsuddannelser. Men der er også rigtig meget, der skal være styr på, når du skal arrangere en god studierejse.

Grupperejsebureauet har mange års ekspertise i at arrangere grupperejser for uddannelsesinstitutioner.

Med hjælp fra os kan du son underviser have fuld fokus på det faglige indhold på studieturen. Jeres rejse er i trygge hænder.

 

Firmarejser der skaber værdi
Teambuilding, faglig udvikling, konferencer og møder. En firmarejse kan have mange formål.

Ikke to rejser er ens og derfor gør vi meget ud af at tilpasse firmarejsen til jeres behov og budget. Vi har erfaringen og redskaberne til at føre jeres ønsker om en givende firmarejse ud i livet.

Se, hvad vi kan gøre, så jeres firmatur bliver en værdiskabende begivenhed for både medarbejdere og virksomhed.

Studierejser

Studierejser


Læs mere

Firmarejser

Firmarejser


Læs mere

Foreninger

Foreninger


Læs mere

Personalerejse

Personalerejse


Læs mere

Aktivrejser

Aktivrejser


Læs mere

Konferencerejser

Skal der introduceres en ny strategi, en omstrukturering i virksomheden eller andre omfattende forandringer, er det meget motiverende at lægge konferencen i anderledes og behagelig…

Læs mere

Firmarejser

Læs mere

Foreninger

Læs mere

Personalerejser

Læs mere

Aktivrejser

Læs mere

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk