• Foreninger

    Oplevelser i fællesskab varer længst

Send mig et tilbud

Rejser for foreninger

- fælles oplevelser varer længere

Danmark er foreningernes land.

Vi holder af at være sammen med andre og ikke mindst, når dette samvær er knyttet til aktiviteter og oplevelser. Det gælder også rejseoplevelser. En vigtig del af en rejse er at dele indtrykkene og oplevelserne med andre.

Udenlandsrejsen er måske afslutningen på en lang vintersæson på yogaholdet, resultatet af længere tids opsparing i kortklubben, højdepunktet for sæsonens koraftener eller jazzklubbens årlige festivaltur.

Måske har du selv temaet på plads, men mangler en professionel rejsearrangør, måske har du nogle tanker, der skal konkretiseres, måske er du helt på bar bund?

Mulighederne er mangfoldige -  du kommer med ønskerne og forventningerne - vi skaber rammerne for en fantastisk oplevelse.

Ring og lad os få en snak om jeres ønsker eller skriv til os!

Vi sender altid skriftligt, uforpligtende tilbud.

Musik i Prag

Tryghed i gruppen

Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum Solo header lipsum 

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk