• Inspiration til studieturen

Send mig et tilbud

Pakkeliste til studieturen

For at få det bedste ud af studierejsen, er det vigtigt at have det hele. Se vores pakkeliste over de nødvendige og de praktiske ting til studierejsen.

Læs mere

Studierejse med bus

En studierejse med bus er den billigste løsning, hvis gruppen er 30 personer eller flere. Samtidig er det en nem transport, da man bliver kørt fra dør til dør - uden nogen skift.

Læs mere

Studierejse med fly

Med et rejsemål længere væk og et begrænset antal dage til rådighed, er en flyrejse at foretrække. Med billige flybilletter er det en attraktiv transport for mange studierejser.

Læs mere

Studierejse med tog

Der er kommet mere fokus på studierejser med tog på grund af klimadebatten. Togrejsen er en del af den samlede oplevelse, hvor man får en større oplevelse af landskabet.

Læs mere

Studietur top 17 destinationer

For at få det bedste ud af studierejsen, er det vigtigt at have det hele. Se vores pakkeliste over de nødvendige og de praktiske ting til studierejsen.

Læs mere

Studieturens faglige indhold

Det faglige indhold på studieturen kan vælges ud fra to forskellige vinkler: lærernes faglige profiler eller destinationens muligheder. Oftest vil det være de faglige profiler, der…

Læs mere

Studietur legater

Skal du med din klasse på studietur? Og er der i så fald styr på det økonomiske? Her følger 6 tips til, hvordan I ved hjælp af legatsøgning skaffer ekstra penge til drømmerejsen.

Læs mere

Tjen penge til studietur

Uden penge er det svært at komme afsted på studietur. Men det behøver ikke at være så svært at tjene penge. Her er 10 idéer til, hvordan I kan tjene penge til studieturen.

Læs mere

Hvad skal man se i Berlin?

Berlin betragtes af mange som Europas nye kulturhovedstad. Tidligere forbandt man byen med krig og kommunisme, men meget er sket siden hen. Foruden sin historie præges byen i dag a…

Læs mere

Skolerejser til Berlin

Berlin er en af Europas mest spændende og interessante byer, og det er derfor ikke underligt, at det er et populært mål for skolerejser. Byen rummer nemlig et væld af kulturelle og…

Læs mere

Anderledes oplevelser i Berlin

Berlin er en by med mange unikke oplevelser. Har du allerede besøgt byens museer, seværdigheder og shopping centre? Så er der her samlet 5 anderledes oplevelser, du kan lave i Berl…

Læs mere

Bæredygtig studietur

Klimadebatten har skabt øget fokus på at have bæredygtighed for øje, når klasser tager på studierejser. Derfor har vi samlet syv tips der hjælper dig til en mere bæredygtig studiet…

Læs mere

Seværdigheder i Berlin for unge

Berlin er en meget populære destination for unge. Byen har et væld af seværdigheder og aktiviteter, som er værd at opleve. Herunder har vi samlet 10 af de bedste seværdigheder i Be…

Læs mere

Hvad er Berlin kendt for?

Er du på udkig efter en billig og oplevelsesrig kulturrejse? Book en grupperejse til Berlin i dag og oplev alt fra byens historie til dens mange seværdigheder.

Læs mere

Hvor skal man bo i Berlin?

Går jeres næste rejse til Berlin? Og hvordan skal I bo under opholdet? Læs mere og få gode tips til, hvordan I får den bedste overnatning på ferien.

Læs mere

Spisesteder i Berlin

Berlin er en af de mest populære byer i Tyskland og Europa, og det er ikke uden grund. Byen er fyldt med et utal af spisesteder, restauranter, der tilbyder alt fra traditionel tysk…

Læs mere

Studietur engelsk

Er I en gruppe fyldt med interesse for den engelske kultur, historie og charme? Så kan I nu købe jeres studietur til det britiske paradis, der med garanti vil blive en sikker vinde…

Læs mere

Hvorfor benytte et rejsebureau?

Hvis en skole selv køber flybilletter og booker indkvartering til eleverne, er skolen udbyder af en pakkerejse. Dette er kun lovligt, hvis man er medlem af Rejsegarantifonden.

Læs mere

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk