• Hvorfor benytte et rejsebureau?

Send mig et tilbud

Hvorfor benytte et rejsebureau?

Hvad er fordelen ved at bruge et rejsebureau, når jeg skal arrangere en studierejse?

Må jeg selv arrangere en studierejse?

Når man arrangerer en studierejse, er der tale om en pakkerejse. En pakkerejse består af minimum to turistmæssige produkter, eksempelvis transport og indkvartering.

Hvis en skole selv køber flybilletter og booker indkvartering og herefter udbyder rejsen til eleverne, er skolen udbyder af en pakkerejse. Dette er kun lovligt i Danmark, hvis man er medlem af Rejsegarantifonden.

Hvilke fordele er der for mig som lærer ved at bestille studierejsen hos et rejsebureau?
Det er en tidskrævende og til tider kompliceret proces at arrangere en studierejse, og oftest er det svært at estimere det fulde tidsforbrug, når planlægningen starter.

Når du bestiller studierejsen hos et rejsebureau, så allierer du dig med en samarbejdspartner, som har mange års erfaring med at planlægge rejser ned til mindste detalje. Et rejsebureau har derfor også et stort netværk af underleverandører, og det kommer jer til gode.

  • Med Grupperejsebureauet i ryggen får du adgang til helt unik viden om jeres rejsemål
  • Som rejsebureau har vi adgang til kontakter, der ellers ikke ville være tilgængelige
  • Din rejsekonsulent er med dig i hele planlægningen – det sparer dig tid
  • Din rejsekonsulent har indgående kendskab destinationen og kan rådgive om de faglige muligheder

Hvad gør jeg, hvis der opstår uforudsete hændelser undervejs på studierejsen?
Selvom alt er nøje tilrettelagt på forhånd, så kan der altid opstå uforudsete hændelser undervejs. Derfor har vi en døgnbemandet vagttelefon, så du altid kan komme i kontakt med os. Døgnvagten er en erfaren rejserådgiver, som hurtigt vil være inde i din sag og kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Det er din sikkerhed undervejs.
Grupperejsebureauet er medlem af Danmarks Rejsebureauforening – hvad betyder det for dig?

Det er ikke lovpligtigt som rejseudbyder i Danmark af være medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (klikbart link https://www.travelassoc.dk/) (DRF), men vi har været medlem, siden vi grundlagde bureauet.

Der stilles en række krav til DRFs medlemmer – dels skal økonomien være i orden, dels forpligter medlemmerne sig på et etisk regelsæt i forhold til kundeservice.

Vigtigst for dig som kunde er, at vi som medlem er forpligtet på at agere i henhold til Lov om Pakkerejser og opfylde kendelser fra Pakkerejse-Ankenævnet – det er din juridiske sikkerhed og tryghed, hvis der skulle opstå uforudsete hændelser undervejs på studierejsen.

Grupperejsebureauet har en udvidet ansvarsforsikring – hvad betyder det for dig?
Som medlem af DRF stilles der yderligere krav om, at bureauet har en udvidet ansvarsforsikring. Det giver dig sikkerhed for, at du får tilkendt erstatning, hvis du har pådraget dig en skade, som enten Grupperejsebureauet eller en af vores underleverandører er ansvarlig for.

Grupperejsebureauet er medlem af Rejsegarantifonden – hvad betyder det for dig?
Som rejseudbyder i Danmark er det lovpligtigt at være registreret i Rejsegarantifonden (klikbart https://www.rejsegarantifonden.dk/forside/).

Vi stiller den lovpligtige garanti i fonden og har registreringsnummer 1621 (klikbart https://www.rejsegarantifonden.dk/no_cache/find-din-rejseudbyder/)

Rejsegarantifonden dækker jeres pakkerejse i tilfælde af rejseudbyderens konkurs. Det skaber tryghed for dig som lærer.

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk