• Om os

    - 15 års erfaring med skræddersyede grupperejser

SEND MIG ET TILBUD

Det er os, du kommer tilbage til.....

Den lille sætning arbejder vi efter, og den virker på to måder:

  • Når du og gruppen er tilbage fra rejsen, skal vi kunne mødes med et smil
  • Når du har rejst med os én gang, kommer du igen


Vi har været med i en hel del år, og vi er medlem af Rejsegarantifonden. Vores størrelse er vores ubetingede styrke, for vi er lige der, hvor vi er store nok til at have de bedste aftaler med de bedste steder i Europa - og små nok til at føle et personligt ansvar for hver eneste rejsedeltager.Vi er gode til alt, der har med grupperejser at gøre. For os er det vigtige ikke, om gruppen består af skoleelever, direktører, fiskehandlere eller bagerjomfruer. Eller om det er en studierejse, firmarejse eller foreningsrejse.

Vi kan lide at være på fornavn med vores kunder, og vi synes, det er rart, at vi kender hinanden. Det gør det lidt nemmere for os at sammensætte rejser, der er lidt bedre - og det giver dig og din gruppe en hel del mere, end hvis I blot er "hold 12".Skal vi sætte en grupperejse sammen for dig? Det første skridt er at kontakte os - resten skal vi nok klare.

 

Susanne Stanstrup / Spansklærer, Mulernes Legatskole, Odense
Spansklærerne på Mulernes Legatskole har gennem et par år anvendt Grupperejsebureaet til vores sprogture til Madrid. Vi har været meget tilfredse og glade for samarbejdet. Bureauet giver god service og er dygtig til at overvåge flyselskabernes udbud af billetter, så vi har fået studieture til rimelige priser. Alt har fungeret upåklageligt og professionelt. Vi kan derfor varmt anbefale Grupperejsebureaet som rejsearrangør af studieture. På spansklærernes vegne
Susanne Stanstrup / Spansklærer, Mulernes Legatskole, Odense
Michael Munck / Sukkertoppen Gymnasium, Next
I 2010 valgte jeg at rejse med Grupperejsebureauet, da de kunne tilbyde en god pris til Barcelona. Vi havde en fantastisk tur, især den tur de havde arrangeret for os til Dali´s hus og Museum. Året efter gik turen til Berlin, hvor vi blandt andet så Museum für Naturkunde. Siden har jeg rejst med Grupperejsebureauet hvert år, hvor der altid har været stor hjælp til at få inspiration, arrangeret ture med biokemisk indhold og løst pludseligt opståede problemer, hvilket sammen med prisen, er grunden til at jeg stadigvæk gerne rejser med dem.
Michael Munck / Sukkertoppen Gymnasium, Next
Nicolaj Christiansen / Vordingborg Gymnasium & HF
Når man ringer eller skriver til Grupperejsebureauet bliver man altid mødt med et smil og et højt fagligt niveau - det gælder når man har den første samtale om rejsen, det gælder når man for gang nummer sytten har ændringer i deltagerantallet, det gælder når man har spørgsmål til hotel, transport eller til programmet. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Grupperejsebureauet og ser frem til den næste studierejse til Bruxelles med Grupperejsebureauet som rejsearrangør til marts!
Nicolaj Christiansen / Vordingborg Gymnasium & HF
Stefan Flensmark / 
Køge Gymnasium
De sidste 12 år har jeg rejst med Grupperejsebureauet 11 gange. Hver gang har jeg haft den samme kontaktperson. Alle aftaler er altid blevet overholdt, specifikke ønsker om hoteller er blevet opfyldt, og da Istanbul blev ramt af terror i 2016, blev vores planlagte studietur i løbet af få dage ændret til en ny destination.  
Jeg har derfor kun godt at sige om Grupperejsebureauet som arrangør af studieture.
Stefan Flensmark / 
Køge Gymnasium
Joan Musgaard / Rybners Gymnasium
Jeg har i gennem flere år anvendt Grupperejsebureauet til planlægning af gymnasiestudierejser. Jeg har rejst med Grupperejsebureauet til flere forskellige destinationer, og hver gang har jeg modtaget kyndig vejledning omkring valgmuligheder ift. hotel og fly, priser og muligheder for tilkøb af aktiviteter på turen. Grupperejsebureauet er altid hurtige til at besvare henvendelser og spørgsmål og meget tålmodige i forhold til ændringer i både plan og antal elever. Der er altid klarhed omkring indgåede aftaler, og man kan tage af sted i tryg forvisning om, at der er styr på tingene.
Joan Musgaard / Rybners Gymnasium
MODTAG VORES NYHEDSBREV

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk