Tryghed på rejsen


Rejsegarantifonden

Det er lovpligtigt at være registreret i Rejsegarantifonden, hvis man sælger rejser i Danmark. Vi stiller den lovpligtige garanti og har registreringsnummer 1621.

 

Danmarks Rejsebureau Forening

Vi har fra starten været medlem af Danmarks Rejsebureau Forening. Danmarks Rejsebureau Forening stiller en række krav for at et bureau kan blive medlem. Økonomien skal være i orden, men derudover stilles nogle etiske krav til kundeservice og ageren på markedet i øvrigt. Et medlemskab af Danmarks Rejsebureau Forening sikrer også en juridisk korrekt behandling af kunder og leverandører.

Se medlemskab

Udvidet ansvarsforsikring for rejsebureauer

Danmarks Rejsebureau Forening stiller bl.a. krav om, at bureauet har tegnet Udvidet ansvarsforsikring. Dette er en tryghed for vore kunder, idet forsikringen dækker skade på vore kunder, forvoldt af en af vore leverandører.

 

Bustransport

Vi anvender udelukkende busselskaber, der nøje overholder de europæiske køre-/ hviletidsbestemmelser og alle trafikregler i Europa. Vi har et nøje kendskab til de busselskaber, vi anvender. Vore chauffører kommer aldrig til at køre under pres, idet vi altid lægger god tid ind i køreplanerne. Alle chauffører er veluddannede og 'gearet' til at køre for vores målgruppe.

 

Flytransport

Flyselskaberne er og har været gennem store forandringer gennem de senere år. Vi anvender udelukkende de kendte og anerkendte flyselskaber, hvor flysikkerheden har prioritet før prisen.

 

Døgntelefon

Selvom alt er nøje planlagt på forhånd, kan der altid opstå uforudsete hændelser på turen. Vi har derfor 24 timers døgnvagt, således at man altid kan komme i kontakt med os. Vores døgnvagt vil hurtigt være inde i jeres sag og kan derfor altid være behjælpelig, hvis uheldet skulle være ude.

Bestil tilbud på rejse

Bestil tilbud på rejse

Hos os kan du få et uforpligtende tilbud på din studierejse med den vished, at prisen ikke ændrer sig, når du rent faktisk bestiller rejsen.Læs mere
MODTAG VORES NYHEDSBREV

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk