• Planlæg turen

    - vi hjælper med gode råd og vejledning

SEND MIG ET TILBUD

En hjælpende hånd under hele processen

Vi hjælper med at planlægningen og får styr på alt før, under og efter rejsen - så I får den perfekte studietur.

Valg af rejsemål

Hvor skal turen gå hen?

Hvilke byer kan tilbyde hvad?

Hvor langt rækker budgettet?


Læs mere

Før rejsen

Hvornår skal rejsen bestilles?

Pas & visum

Betalinger

Dokumenter mm.

DSB frirejse


Læs mere

Forsikringer til studierejsen

Afbestillings- & rejseforsikringer

Det blå- og gule sygesikringskort


Læs mere

Turen derhen

Med bus

Med fly


Læs mere

Brug for inspiration til, hvor turen skal gå hen?

Se oversigten over alle vores studierejser her.

 

 

Ib Bojer Rasmussen, ZBC Vordingborg
Jeg underviser på HHX i Vordingborg, hvor jeg har været på studietur med en hel del klasser. Hver gang jeg skal af sted med en klasse er det altid Grupperejsebureauet, som jeg kontakter først, da jeg altid har fået konkurrencedygtige priser, en super god behandling af forespørgslen. Grupperejsebureaet har altid været meget fleksible med hensyn til specielle ønsker omkring rejsemål, indhold og andet. Materialet som vi modtager fra Grupperejsebureauet er altid i orden og let at gå til. De er også altid åbne for eventuelle spørgsmål.
Ib Bojer Rasmussen, ZBC Vordingborg
Holger Sørensen / Hillerød Handelsgymnasium
Når man rejser mange med gymnasieklasser, kræver det megen fleksibilitet fra rejsearrangørerne, da der ofte er udfordringer med antal, tidspunkter, pas osv. Her har det været en fornøjelse at rejse med Grupperejsebureauet, da de altid har udvist en enorm vilje til at være fleksible og serviceminded.
Holger Sørensen / Hillerød Handelsgymnasium
Stefan Flensmark
 / Køge Gymnasium
De sidste 12 år har jeg rejst med Grupperejsebureauet 11 gange. Hver gang har jeg haft den samme kontaktperson. Alle aftaler er altid blevet overholdt, specifikke ønsker om hoteller er blevet opfyldt, og da Istanbul blev ramt af terror i 2016, blev vores planlagte studietur i løbet af få dage ændret til en ny destination.  
Jeg har derfor kun godt at sige om Grupperejsebureauet som arrangør af studieture.
Stefan Flensmark
 / Køge Gymnasium
Nicolaj Christiansen / Vordingborg Gymnasium & HF
Når man ringer eller skriver til Grupperejsebureauet bliver man altid mødt med et smil og et højt fagligt niveau - det gælder når man har den første samtale om rejsen, det gælder når man for gang nummer sytten har ændringer i deltagerantallet, det gælder når man har spørgsmål til hotel, transport eller til programmet. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Grupperejsebureauet og ser frem til den næste studierejse til Bruxelles med Grupperejsebureauet som rejsearrangør til marts!
Nicolaj Christiansen / Vordingborg Gymnasium & HF
Joan Musgaard / Rybners Gymnasium
Jeg har i gennem flere år anvendt Grupperejsebureauet til planlægning af gymnasiestudierejser. Jeg har rejst med Grupperejsebureauet til flere forskellige destinationer, og hver gang har jeg modtaget kyndig vejledning omkring valgmuligheder ift. hotel og fly, priser og muligheder for tilkøb af aktiviteter på turen. Grupperejsebureauet er altid hurtige til at besvare henvendelser og spørgsmål og meget tålmodige i forhold til ændringer i både plan og antal elever. Der er altid klarhed omkring indgåede aftaler, og man kan tage af sted i tryg forvisning om, at der er styr på tingene.
Joan Musgaard / Rybners Gymnasium
Michael Munck / Sukkertoppen Gymnasium, Next
I 2010 valgte jeg at rejse med Grupperejsebureauet, da de kunne tilbyde en god pris til Barcelona. Vi havde en fantastisk tur, især den tur de havde arrangeret for os til Dali´s hus og Museum. Året efter gik turen til Berlin, hvor vi blandt andet så Museum für Naturkunde. Siden har jeg rejst med Grupperejsebureauet hvert år, hvor der altid har været stor hjælp til at få inspiration, arrangeret ture med biokemisk indhold og løst pludseligt opståede problemer, hvilket sammen med prisen, er grunden til at jeg stadigvæk gerne rejser med dem.
Michael Munck / Sukkertoppen Gymnasium, Next
MODTAG VORES NYHEDSBREV

Grupperejsebureauet

I over 13 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 46, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk