• Før rejsen

Hvordan kommer jeg i gang?

De fleste rejsebureauer har priser i deres annoncer og på deres hjemmesider. Det har Grupperejsebureauet ikke. En pris på en grupperejse er meget variabel og afhængig af flere faktorer bl.a. ledig kapacitet på flyet, hvor mange tomme sæder i bussen, rejsetidspunkt mm. Det er derfor usandsynligt, at de annoncerede standardpriser rammer lige præcis dine rejseønsker.

Ring til os og få en snak om mulighederne. På baggrund af jeres ønsker sender vi et skriftligt, uforpligtende tilbud baseret på dine informationer. Du vil så have tilbuddet på hånden i syv dage og kan evt. få forlænget fristen, hvis nødvendigt. Den pris du får i tilbuddet, vil altid være prisen, når du bestiller rejsen hos os.

 

Hvornår skal rejsen bestilles?

Det er altid en god idé at bestille i god tid. Især på flyrejser får man de bedste priser, hvis man bestiller 8-10 måneder forud, idet de gode gruppepriser ryger først.

Da der er et begrænset udvalg af hoteller til studierejser, er det ligeledes vigtigt for at få det rigtige hotel til den rigtige pris at bestille i god tid.

Pas og visum

Vær opmærksom på, at nogle lande kræver, at pas er gyldigt 6 måneder ud over rejsens varighed. Vær også opmærksom på, at pas skal medbringes ved rejser til Schengen-landene, selv om grænsekontrollen mellem disse lande er ophævet.

En skoleelev, som ikke er EU-statsborger, men har opholdstilladelse i Danmark, og skal på et kort ophold eller gennemrejse i et eller flere EU-medlemslande kan i forbindelse med en skolerejse rejse uden visum og i nogle tilfælde også uden pas.

Visum-spørgsmålet bør i de enkelte tilfælde afklares med de relevante destinationers ambassade her i Danmark.

For yderligere information, se udenrigsministeriets hjemmeside.

Betalinger

Betaling af depositum
Når rejsen er bestilt, sender vi ordrebekræftelse, rejseplan og depositumfaktura. Størrelsen af depositum varierer efter rejsens pris og skal betales 14 dage efter bestilling af rejsen samt øvrige informationer.

Ønskes afbestillingsforsikring betales præmien sammen med depositum.

Betaling af restbeløb
Rejsens restbeløb betales 2 måneder før afrejse

Dokumenter mm.

Navneliste
Sammen med ordrebekræftelse sender vi blanko navneliste, som skal returneres pr. email i udfyldt stand ca. en måned efter bestilling af rejsen.

Bestilling af program
Sammen med ordrebekræftelsen sender vi oplæg med informationer og priser på programforslag. Da det ofte er en længere proces at få programreservationer på plads, skal program bestilles i god tid - senest 2 måneder før afrejse.

Fremsendelse af rejsedokumenter
Rejseplan, bekræftelser/vouchere, flybilletter og øvrige rejsedokumenter fremsendes 10-14 dage før afrejse.

Værelsesfordeling til de studerende
Vi bliver ofte spurgt om værelsesfordelingen tidligt i forløbet. Da der ofte er ændringer i antallet i en gruppe fra bestilling til afrejse, sender hotellerne som oftest først 1-2 uger inden ankomst.

DSB frirejse

Elever og lærere fra de uddannelsesinstitutioner, der er omfattet af Undervisningsministeriets bekendtgørelse om fribefordring, kan én gang i løbet af hvert skoleår få frirejse med tog og visse færgeruter.

Gruppen skal selv søge om fribefordring hos DSB Skolerejser senest 10 uger inden afrejse.

For yderligere information, se www.dsb.dk

MODTAG VORES NYHEDSBREV

Grupperejsebureauet

I over 13 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 46, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk