• Valg af rejsemål

Hvor skal turen gå hen?

Det afhænger af en samlet vurdering, men en studierejse vil naturligvis altid tage udgangspunkt i de fagspecifikke interesser. Men samtidig er studierejsen også en oplevelse og social begivenhed og derfor vil den enkeltes og gruppens behov også have betydning for valget af rejsemål.

Hvilke byer kan tilbyde hvad?

Med lidt kreativitet kan næsten alle fag dækkes i de fleste byer, men naturligvis er nogle byer mere oplagte valg end andre. Det er naturligvis nemmere at dække faget oldtidskundskab i Athen end i Bruxelles og billedkunst i Madrid end i Lissabon

Læs om de forskellige destinationer her.

Hvor langt rækker budgettet?

Økonomien er en bestemmende faktor for studieturens destiantion. Er man mange og evt. kan slå to klasser sammen er der god økonomi i en bustur. Gruppepriser på fly har været ret stabile i en årrække, men der er en tendens til en stigning på det seneste. 

Find nemt turforslag udfra prisniveau pr. elev under hver destination.

MODTAG VORES NYHEDSBREV

Grupperejsebureauet

I over 13 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 46, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk