• Studieturens praktiske info

Send mig et tilbud

Pakkeliste til studieturen

For at få det bedste ud af studierejsen, er det vigtigt at have det hele. Se vores pakkeliste over de nødvendige og de praktiske ting til studierejsen.

Læs mere

Forsikringer - tryghed på rejsen

På en studierejse kan der altid ske uventede og ubehagelige hændelser. Med en rejseforsikring har du sikret en tryg oplevelse, både for dig og dine elever.

Læs mere

Pas og visum på studierejsen

Sørg for at have styr på alle formaliteterne på plads - og ikke i sidste øjeblik. Det kræver tid at forny sit pas eller få udstedt et visum.

Læs mere

Hvorfor benytte et rejsebureau?

Hvis en skole selv køber flybilletter og booker indkvartering til eleverne, er skolen udbyder af en pakkerejse. Dette er kun lovligt, hvis man er medlem af Rejsegarantifonden.

Læs mere

Studierejse med bus

En studierejse med bus er den billigste løsning, hvis gruppen er 30 personer eller flere. Samtidig er det en nem transport, da man bliver kørt fra dør til dør - uden nogen skift.

Læs mere

Studierejse med fly

Med et rejsemål længere væk og et begrænset antal dage til rådighed, er en flyrejse at foretrække. Med billige flybilletter er det en attraktiv transport for mange studierejser.

Læs mere

Studierejse med tog

Der er kommet mere fokus på studierejser med tog på grund af klimadebatten. Togrejsen er en del af den samlede oplevelse, hvor man får en større oplevelse af landskabet.

Læs mere

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk