• Studierejse med fly

Send mig et tilbud

Studietur med fly på de længere strækninger

Klimadebatten har fokus på flyrejser som en transport, der er meget belastende for miljøet. Det har medført større interesse for studierejser med bus eller tog, da disse transportformer er væsentlig mere klimavenlige.

Selv om bæredygtighed er blevet et centalt tema i planlægningen af studierejsen, vil det være vanskeligt at komme til f.eks. Malaga eller Rom på studietur inden for de planlagte 5 eller 6 dage, som en studietur normalt strækker sig over.

På de sydeuropæiske destinationer, Storbritannien og Irland vil en flyrejse være den eneste realistiske mulighed. 

Bagageregler for grupperejser
Ved grupperejser og studierejser er et håndbagage og stk. indchecket kuffert altid inkluderet i prisen, når man køber rejsen, dog ikke hos Easy Jet, hvor det er et tilkøb, om man ønsker at få en indchecket kuffert med.

Prisen er kr. 450 til kr. 500,- pr. kuffert. Man kan være to om at dele en kuffert for at holde prisen lidt nede.

Bagageregler for de mest anvendte flyselskaber:

Andre rejsemuligheder

Se alle vore studierejser her!

 

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk