• Studietur til Barcelona

    - et studie i arkitektur, politik, historie og meget mere

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Barcelona

Gaudí, Camp Nou og Paella

Barcelona var den første by i Spanien, der blev industrialiseret og slægtskabet mellem industrialisme, kunst og politik har sat dybe spor i den katalanske hovedstad. Katalonien har selvstyrestatus i Spanien og mange steder ser man det rød- og gulstribede katalanske flag. Selvstyret omfatter områder som offentlig transport, miljø og kultur, hvorimod retsvæsen, uddannelse og det sociale området er styret af centralregeringen i Madrid.

Katalonien har skabt de helt store kunstnere som Dalí, Picasso og Miró, der kan ses på museerne i Barcelona og Figueres. Mere nutidige og folkelige kunstarter kan nydes ved et besøg på FC Barcelonas stadion Camp Nou, en udflugt til oplandet med de mange Cavahuse eller en spadseretur på Ramblaen, der vrimler med gøglere og gadekunstnere.

Tag påstudietur eller grupperejsetil Barcelona og oplev en moderne og kosmopolitisk middelhavsby, der af mange opfattes som Europas hotteste by. En studietur til Barcelona - Spaniens næststørste by - vil præsentere jer for overdådig kulturrigdom, fantastisk arkitektur der nemt kan opleves til fods og gastronomi der får mundvandet til at løbe. Vi hører ofte, at Barcelonas mange lækre tapasbarer er et hit hos både lærere og elever.

Byen har også flere lækre strande og lystbådehavne, der - på en studierejse fyldt med fagligt indhold - kan være et dejligt afbræk. Barcelona har et behageligt klima året rundt, og selvom det kan blive køligt om vinteren byder både forår og efterår på masser af sol og varme.

Kultur i topklasse

Der er mange muligheder for fagligt indhold på jeres studietur til Barcelona. Søger I arkitektur, kunst og historie er Barcelona en perle i topklasse. Byens skyline og kvarterer er kunstfærdigt udformet af generationer af arkitekter, kunstnere og kulturpersonligheder. Og hvis dette ikke er nok, venter der jer et stort udbud af kulturelle begivenheder i form af museer og udstillinger samt et imponerende program af koncerter, forestillinger og dans.

Kontakt os endelig hvis I ønsker at vide mere eller bestille et gratis og uforpligtende tilbud på jeresstudietur, studierejse eller grupperejse til Barcelona.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.585,-


Læs mere