• Studietur til Berlin

    - indsigt i Europas politiske og kulturelle historie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Berlin

"Ich bin ein Berliner…"

…var de berømte ord fra Kennedy i 1963. Og selvom Berlin har været et af omdrejningspunkterne i Europas dramatiske historie, er byen andet og mere end et museum i krigshistorie.

Efter murens fald i 1989 oplever byen sin anden store genopbygning i en størrelsesorden, der ikke tidligere er set i Europa. Meget er forandret, men byens særkende og mangfoldighed består.

Prenzlauer Berg, Kurfürstendamm, Museumsøen og Potsdamer Platz har deres helt egne fortællinger, der indkapsler den besøgende i tid og sted. Berlinerne har gennem de seneste 10-15 år formået at skabe en moderne by, der samtidig står ved sin dramatiske historie.

 

Studietur med vidtspændende fagligt indhold

Med Berlins fascinerende historie og frodige kulturliv, kan en studietur til byen ikke undgå at gøre indtryk. Studér de meningsfyldte vægmalerier på den resterende del af Berlinmuren og find ud af hvad der skete med dem, der forsøgte at krydse muren på Check Point Charlie museet. Oplev Nazi regimets rædsler på Topographie des Terrors eller sid i en Trabant og se tv fra sofaen i en DDR-dagligstue på DDR museet. Se Berlin fra oven i det 368 meter høje tv-tårn eller tag en bådtur langs floden Spree.

 

Fascinerende historie

Historien om Berlin må unægtelig være et af de mest fascinerende studier i det 20. århundredes historie. Delingen af Berlin bekræfter byens vigtige rolle i den Kolde Krig og gør studieture eller skolerejser til Berlin til en unik mulighed for at få indsigt i betydningen af den supermagt-rivalisering der fandt sted mellem USA og Sovjetunionen.

 

Kulturel magnet

Siden genforeningen af byen, er det blevet en kulturel magnet for kunstnere og kreative sjæle. Kunst og kultur er i dag Berlins økonomiske lokomotiv og byen fremstår i dag som en mangfoldig, dynamisk og spændende hovedstad, der er på forkant med den europæiske ungdomskultur.

 

Faglige besøg & seværdigheder

Faglige besøg & seværdigheder


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 965,-


Læs mere