• Studietur til Hamborg

    Kultur, søfartshistorie og teknologi

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Hamborg

Søfart og storby

Godt 150 km syd for den dansk/tyske grænse ligger "Hansestadt" Hamborg, som af mange nok fiorbindes med Autobahn, "Stau" og Elbtunnelen i forbindelse med bilferien til Sydeuropa. Med hvad mange ikke ved, så er Hamborg Tysklands næststørste by, og er med sine 1,8 millioner indbyggere den "millionby" der ligger tættest på Danmark.

Her er der rig mulighed for at opleve storbyens pulserende liv og mange spændende seværdigheder.

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer og for den gamle by har havnen altid været ryggraden i byens økonomi. Havnen er i øvrigt den næststørste i Europa og hvert år håndteres ca. 9.500 skibe, hvoraf ca. halvdelen er containerskibe.

Byen fremstår moderne, velfungerende og tilbyder mange historiske seværdigheder bl.a. i relation til havnens betydning for handel og import fra hele verden. Der er mange spændende og historieske kvarteret, som f.eks. St. Pauli, men natteliv, The Beatles historie og "Reeperbahn", eller "HafenCity" - en helt ny bydel der bl.a. skal huse 12.000 indbyggere, eller "Speicherstadt" verdens største sammenhængende pakhhuskompleks, bygget for over 100 år siden, der i dag bl.a. rummer udstillinger, gallerier, butikker og mange af byens søfartsrelaterede museer.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser Hamborg

Priser Hamborg
fra: 
kr. 995,-


Læs mere