• Studietur til London

    - multikultur, teater og verdenshistorie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til London

Den multikulturelle smeltedigel

London er metropolen, der holder ceremonier og traditioner ved lige og hvor verdenshistoriens højdepunkter kan aflæses i de mange museer og kunstsamlinger, der findes overalt i byen.

Som hovedstad i det gamle imperium og centrum for international kultur, handel og politik gennem århundreder har London tiltrukket kendte såvel som ikke kendte personligheder fra alle verdenshjørner og samfundslag. London overrasker ved ekstremerne, hvad enten det er stormagasinet Harrods eller markedet på Camden Lock, Ceremony of the Keys eller seneste trend inden for ungdomskulturen.

London er altid en overvejelse værd, når en studietur, skolerejse eller grupperejse er under planlægning. Byen er egnet til studieture inden for alle fagområder og tilmed er det hurtigt og billigt at rejse hertil.

 

The Capital of Cool

Med en fantastisk arkitektur, historiske seværdigheder og museer i verdensklasse, er London en levende multikulturel metropol - en metropol man aldrig bliver færdig med og som altid byder på de nyeste trends og den hotteste mode.

 

2.000 års historie på en dag

På en dag kan I udforske 2.000 års historie og stadig besøge fremtiden. Gå rundt i byen og se hvad der er tilbage af de historiske bygninger fra dengang Cæsar og hans hær slog sig ned på Themsens sumpede bredder. Hop herefter til det første årtusinde og besøg den velbevarede middelalderborg, London Towers, der gennem århundreder har tjent som kongeresidens, våbenkammer og fængsel. Besøg fx også Westminister Abbey, der siden 1200-tallet har været kroningskirke, bryllupskirke og gravplads for de britiske monarker.

For en smag af nyere tid aflæg Tate Modern et besøg - et majestætisk kraftværk, der fungerer som et af verdens største kunstmuseer med kunst fra 1900 og til i dag - eller tag forbi det 180 meter høje raketformede fremtidstårn Swiss Re Tower, bedre kendt lokalt som The Gherkin (Den Syltede Agurk).

 

Lokalt perspektiv på byen

Skal studieturen eller grupperejsen byde på andet end historiske vartegn kan vi også varmt anbefale, at I nyder en drink på en af Londons ca. 3.800 pubber. Londons pubber, der i tidernes morgen var en romersk opfindelse, blev populære fordi byens vand for flere hundrede år siden ikke var halvt så sikkert at drikke som byens sprut. I dag er Londons drikkevand rent og dets pubber, røgfri ved lov, er blevet elskede engelske institutioner.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser London

Priser London
fra: 
kr. 1.870,-


Læs mere