• Studietur til London

  - multikultur, teater og verdenshistorie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til London

Som hovedstad i det gamle imperium og centrum for international kultur, handel og politik gennem århundreder har London tiltrukket kendte såvel som ikke kendte personligheder fra alle verdenshjørner og samfundslag.

London overrasker ved ekstremerne, hvad enten det er stormagasinet Harrods elegance og Camden Lock markedets farverige mangfoldighed eller Shakespeares eksistentielle dramaer og musical'ens løsslupne leg eller det er Ceremony of the Keys og seneste trend inden for ungdomskulturen.

London er altid en overvejelse værd, når en studietur, skolerejse eller grupperejse er under planlægning. Byen er egnet til studieture inden for alle fagområder og tilmed er det hurtigt og billigt at rejse hertil.

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i London.En studietur eller studierejse til London giver et rigt fagligt udbytte, fordi:

 • London er sprog, litteratur, drama og kultur
 • London er multikulturel bykultur og konservative traditioner
 • London tilbyder et væld af museer i verdensklasse
 • London er en lærerig historie om imperialismens storhed og fald
 • London tilbyder store oplevelser inden for teater, musik og sport

Se også: De 10 bedste seværdigheder i London

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til London, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til London

Priserne er vejledende fra-priser

 FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER    
 01.11.22 - 28.02.23 fra kr. 1.870,-
 01.03.23 - 31.10.23 fra kr. 1.995,-

 


Prisen inkluderer:

 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • Vores katalog 'Let's go' London!'
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!Fra kr.  1.870,-

Se flere priser her!

Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.

Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen:

Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.

Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold:

London Bridge

 

 

De 10 bedste seværdigheder i London

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed

1. British Museum

2. Westminster Abbey

3. Science Museum

4. Shakespeares Globe & Exhibition

5. Tate Modern Museum

6. St. Paul’s Cathedral

7. House of Parliament

8. Jason’s Trip

9. Harrow School

10. Bletchley Park

Andre seværdigheder i London

1. British Museum
Verdens ældste museum British Museum blev grundlagt i 1753, da den engelske stat købte Sir Hans Slones private bibliootek samt hans natur- og kunsthistoriske samlinger. Museet har siden udvidet samlingerne med kunstskatte og historiske fund fra hele verden, hjembragt af opdagelsesrejsende, eventyrere, politikere og militærfolk. Samlingerne stræker sig over kobberstik, ægyptiske mumier, afrikanske skulpturer, ure og videnskabelige instrumenter.

Det er svært at nå hele vejen rundt, så besøget må tage udgangspunkt i studieturens og undervsningens tema.

2. Westminster Abbey
Klosterkirken er berømt for de britiske kongers sidste hvilested og ramme om kroninger og andre store begiveheder. Har været vært for 26 royale bryllupper og 38 kroninger samt hvilested for hundredvis af Storbritanniens legendariske skikkelser.
Kirkens indre byder på en række forskellige arkitektoniske stilarter.

3. Science Museum
Museum for naturvidenskab og teknologi på Exhibition Road i South Kensington. Århundredes kontinuerlige udvikling inden for videnskab og teknik er kernen i museets store samling, der rummer mere end 300.000 genstande. Udstillingen er en naturvidenskabelig rejse gennem historien: Fra dampmaskiner til flymotorer, fra de første computere til rumfartøjer, fra bioteknologi til navigationsudstyr, fra gødning og bioteknologi til lægevidenskb.

Museets mangfoldighed rummer fagene kemi, teknologi, medie, matematik og ikke mindst historie.

4. Shakespeares Globe Theatre & Exhibition
Globe Theatre er et teater i London, hvor flere af William Shakespeares skuespil blev opført. Teatret blev første gang rejst i 1598, men brændte ned i 1613. Teatret havde plads til 2000 gæster i to etager. I 1989 blev dele af teatrets fundament frilagt og man påbegyndte efterfølgende en genopbygning og tro kopi af det oprindelige friluftsteater, som stod færdigt i 1997.

The Globe er et oplagt besøg for en studierejse med litteratur og teater som emne og klassen har mulighed for at vælge mellem:

 • Introduktion til Shakespeare og The Globe
 • Workshop med øvelser og replikker på engelsk over et af Shakespeares skuespil
 • Introduktion til Shakespeares verden mellem skuespiller og publikum
 • Forståelse af Shakespeares sprog, figurer og historie

5. Tate Modern Museum
Tate Modern er det mest besøgte museum for moderne kunst i verden og museets samling rummer mere end 70.000 værker. Museet viser værker af kunstnere fra 1900-tallet til år 2000.
De permaente udstillinger viser værler af fremtrædende mderne kunstnere som. Picasso, Salvador Dalí, Andy Warhol, Mark Rothko og Edwaed Munch.

Ud over selve udstillingerne er bygningerne en oplevelse i sig selv. Det er det tidligere Bankside Kraftværk, som er fra 1947 og nu ombygget til museum.

En stor og lærerig oplevelse for fagene malerkunst, skulptur, poesi, arkitektur og historie.

London er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle grupper.

"Jeg sætter stor pris på den personlige betjening, man bliver mødt med hos Grupperejsebureauet, og på at der altid meget hurtigt, venligt og professionelt bliver fulgt op på enhver henvendelse. Jeg har desuden mødt udstrakt forståelse og hjælpsomhed i forbindelse med, at elever har skiftet klasse umiddelbart før studieturen med alt det ekstra administrative arbejde, det har medført for bureauet.

Derfor kan jeg varmt anbefale Grupperejsebureauet og stå inde for, at det er det rigtige valg."

Susanne Bjørn
Lektor, Frederikshavn Gymnasium

 

 


6. St. Paul’s Cathedral

Middelalderkirken Old Saint Paul’s brændte i 1666, hvorefter den nuværende domkirke blev opført på samme sted på Lutgate Hill i 1675-1710. Den monumentale domkirke har verdens næststørste kuppel, kun overgået af Peterskirken i Rom. Der var uenighed om den nye stil, da arkitekten Christopher Wren startede projektet, men kirken blev opbygget i klassisistisk stil med gotiske og barokke træk.

I kirken og den store krypt findes monumenter, der knytter sig til landets historie bl.a. Prins Charles og Lady Diana´s byllup samt begravelserne for Winston Churchill, Lord Nelson og Margaret Thatcher blev holdt i katedralen.

Et besøg vil give materiale historie, arkitektur, kunst- og kirkehistorie og samtidig vil være en stor oplevelse at se denne fantastiske bygning.

7. House of Parliament
Det engelske parlament The Parliament, opstod i 1200-tallet og har gennem århundreder udviklet sig til det parlament, vi kender i dag. Parlamentet består af to kamre, overhuset og underhuset, hvor underhuset er de direkte valgte medlemmer, hvorimod overhuset historisk har været adelen, hvis pladser i parlamentet gik i arv.

Debatterne i underhuset bliver styret af The Speaker og de er noget mere livlige end vi kender det i det danske folketing.

Parlamentspaladset huser også en af de største og tungeste klokker i England, nemlig Big Ben. Den gigantiske klokke hænger i det ikoniske klokketårn, som siden 2012 har heddet Elizabeth Tower.

Et spændende besøg, ikke mindst efter de heftige Brexit-debatter, der har været og stadig er.

8. Jason’s Trip
Tag med kanalbåd gennem Londons kanalsystemer. Turen starter i Little Venice (tæt ved Paddington) og afsluttes ved Camden Lock og tilhørende Camden Market.
På turen sejler man blandt andet gennem Regent´s Park og London Zoo med udsigt til de smukke byhuse langs kanalen samt de hippe husbåde i Little Venice. Undervejs fortælles om kanalens historie fra 1800 frem til i dag. ”Jason” er en autentisk 100-årig kanalbåd, som oprindeligt blev brugt som et lastskib på kanalerne, og er i dag ombygget til passagerer. Turen varer 45 min.

En god oplevelse og et sjovt supplement til studieturens mere faktuelle indslag.

9. Harrow School
Et besøg på denne fornemme drengeskole, giver en enestående mulighed for at sammenligne dansk skolegang med livet på en engelsk kostskole. Skolen blev grundlagt i 1572 og har siden været en ren drengeskole med uniformer og streng disciplin. Harrow School ligger ½ times kørsel nord for London.

I vises rundt af guider, som lever og ånder for Harrow School, og som kan fortælle både fakta og sjove anekdoter. En overraskende oplevelse for en gruppe danske gymnasieelever.

10. Bletchley Park
Under 2. Verdenskrig var Bletchley Park Storbritanniens og de allieredes vigtigste center for dekryptering af aksemagternes meddelelser. Meddelelserne blev krypteret ved hjælp af den såkaldte Enigma-maskine, som var en elektronisk chiffermaskine, som blev brugt både til kryptering og dekryptering af tyskerne. De efterretninger som blev indsamlet på Bletchley Park, fik kodenavnet Ultra, og får æren for at have givet de allierede uvurderlig hjælp og forkortet krigen.

Bletchley Park blev åbnet som museum og er beliggende ca. 85 km nord for London.

Andre seværdigheder på studieturen til London

London er fyldt med gode tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til andre spændende aktiviteter på studieturen:


Ring til os +45 44 94 60 90 eller send os en mail og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.

 

 

Find andre destinationer her:

Se alle vore studierejser her!

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk