• Studietur til Madrid

    - flamenco, verdenskunst og det spanske sprog

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Madrid

Politik, kunst og tapas

Madrid havde kun 20.000 indbyggere, da Filipe 2. gjorde byen til hovedstad i 1561 og centrum for verdensherredømmet. Efter 450 år med skiftende konger, perioder som republik, borgerkrig, diktatur og demokrati er Madrid nu det politiske og økonomiske centrum for et af Europas mest dynamiske lande.

Politisk er byen blevet en vigtig scene for det 21. årh.'s store udfordringer efter terrorbomberne 11. marts 2003. Kulturelt vidner de mange kunstskatte på museerne, Prado, Reina Sofia og Thyssen-Bornemisza om, at Madrid altid har været et samlingspunkt for verdenskunstens store mestre.

Men Madrid er mere end politik og kunst. Tabernas, Plaza Mayor og Boulevarderne er uundgåelige tillægsgevinster i enhver seriøs studietur.

Madrids mange muligheder

Madrid har meget, der lokker og som gør det inspirerende at lade en studietur eller grupperejse gå til byen, der aldrig sover: Forbløffende kunstgallerier, ubarmhjertigt natteliv, dens omdannelse til Spaniens førende modeby, en usædvanlig levende musikscene, et festmåltid af fine restauranter og tapasbarer, og en befolkning, der mestrer kunsten at leve det gode liv. Det er ikke det, at andre byer ikke har nogle af disse ting. Det er bare, at Madrid har dem alle til overflod.


 

Kunst i verdensklasse

For lærere og elever med interesse for kunst er Madrid et ideelt rejsemål. Landets monarker har gennem tiderne skænket byen fantastiske kunstsamlinger, som danner grundlag for tre store kunstmuseer af international standard: Pradomuseet, der huser en af verdens største samlinger af europæisk kunst fra det 12. til det 19. århundrede, Museo Reina Sofia med en stor samling af kunst fra det 20. århundrede og Thyssen-Bornemisza museum, der huser verdens næststørste private samling af moderne kunst.

 Madrid er uden tvivl en af verdens mest livlige og forførende by, fuld af mennesker der som få andre lever fuldt ud, lever det gode liv. En studietur til Madrid er en studietur til Spaniens hjerte.

 

Seværdigheder og faglige besøg i Madrid

Seværdigheder og faglige besøg i Madrid


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.375,-


Læs mere