• Studietur til Malaga

  - Flamenco, spansk og Andalusiens historie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Malaga

Fønikerne, romerne og maurerne har alle sat deres fingeraftryk på Malaga i det sydlige Spanien. Især fæstningsværket Alcazaba er et besøg værd. Det romerske amfiteater, den gamle maurerborg Castillo de Gibralfaro, katedralen og Picassos hus er andre højdepunkter på en studierejse til den andalusiske hovedstad.

Men Malaga er samtidig et spændende studieobjekt, hvor det er muligt at dække fagene sprog, historie, geografi, politik og økonomi. Emnerne rækker lige fra Pablo Picasso's barndom, mauriske buer og religionskrige over den spanske borgerkrig og Franco's diktatur til moderne kunstvandingsprojekter, masseturisme, spansk politik og EU.

Malaga er et attraktivt mål for en studierejse, da byen, udover den sproglige interesse, er et oplagt rejsemål på grund af de historiske og kulturelle seværdigheder. 

Kontakt Grupperejsebureauet i dag for at få skræddersyet en studierejse fuld af gode oplevelser i Malaga.

En studietur eller studierejse til Malaga giver et rigt fagligt udbytte, fordi:

 • Malaga rummer fortællinger om både den europæiske og den arabiske kultur
 • I Malaga kanhistorien og samfundet, regionen, nationen og poltitkken studeres på nært hold
 • Malaga er oplagt mål for spanskholdets næste sprogrejse
 • I Malaga opleves flamencoens koreografi, musik, poesi og kultur - et 'midt' for musiklinjen
 • Malaga er også vandretur, bjerge, oliven, lufttørrede skinker tapas

 Se også: De 10 bedste seværdigheder i Malaga

Med Grupperejsebureauet bliver din planlægning af studieturen nemmere.

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Malaga, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

- Ring tlf: 44 94 60 90 – eller send os en mail!

Priser på studietur til Malaga
Priserne er vejledende fra-priser
 FLY 5 DAGE / 4 NÆTTER    
 01.11.19 - 28.02.20 fra kr. 2.725,-
 01.03.20 - 31.10.20 fra kr. 2.960,-

 


Prisen inkluderer:

 • Flytransport tur/retur inkl. alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i flersengsværelser
 • 4 x morgenmad
 • Vores katalog 'Let's go' Malaga'
 • 24 timers vagttelefon
 • Afgift til Rejsegarantifonden
 • Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauet

 Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud!

Send mig et tilbudFra kr.  2.725,-

Se flere priser her!

Hjælp til planlægning af studierejsen
Der er mange interesser i spil, når du skal arrangere en studierejse. Det faglige indhold, elevernes ønsker, rigtige flytider, godt hotel og så selvfølgelig prisen. Vi har udarbejdet en manual med inspiration og information om planlægning, deadlines, muligheder og en masse gode råd.

Download vores gratis guide med idéer og gode råd til planlægningen af studieturen:

Få inspiration til studieturens faglige indhold
Hvilke byer dækker studieturens faglige temaer? Nogle fag som f.eks. historie, samfund og geografi kan dækkes i alle byer, hvorimod andre fag som oldtid, sprog og religion er mere målrettet bestemte destinationer - vi hjælper gerne med planlægningen af aktiviteter og fagligt indhold.

Download vores faglige guide med idéer til studieturens aktiviteter og faglige indhold:

Flamenco - livsfilosofi i dansesko

Flamencoen har sine rødder i Andalusiens arabiske fortid.

Med sine dynamiske hjerterytmer skaber musikken, sangene og dansen en fortættet stemning og varmblodig oplevelse

 

De 10 bedste seværdigheder i Malaga

Klik og læs mere om hver enkelt seværdighed

1. Pablo Picassos fødehjem

2. Picassomuseet

3. Carmen Thyssen museet

4. Alcazaba og Gibralfaro

5. Alhambra i Granada

6. Gibraltar

7. Alpujarra

8. Garnteri i Motril

9. Olivenmøller

10. Skinkeproducenter

Andre seværdigheder i Malaga

1. Pablo Picassos fødehjem
Picasso blev født i Malaga i 1881. Han boede de første 10 år af sit liv i Malaga og bevarede en dyb kærlighed til byen hele sit liv. Picassos fødehjem ligger på Plaza de la Merced. Huset blev restaureret og i 1993 åbnede det dørene for besøgende.  Udstillingen består primært af keramik og litografier fra 1948-56 og enkelte stillebens malerier.

2. Picassomuseet
Museet ligger i det gamle adelspalads Palacio de Buenventura. Her er udstillet mere end 200 af Picassos værker, hvor hele hans kunstneriske karriere og stilarter og er repræsenteret. Kvinden er et gennemgående motiv i samlingen. I museets kælder finder man resterne af en fønikisk bymur og huse, der blev udgravet i forbindelse med restaureringen af paladset.

Picasso som emne og oplevelse er en nødvendighed, uanset hvilket tema klassen rejser med.

3. Carmen Thyssen museet
Museet åbnede i 2011 og udstiller værker fra baronesse Carmen Thyssen-Bornemizas private samling af klassiske spanske kunstnere fra 1800- og 1900-tallet. Andalusiske malere er flot repræsenteret og giver beskueren et indblik i livet i Andalusien for 100-200 år siden.

4. Alcazaba og Gibralfaro
Byggeriet af det mauriske fæstningsværk Alcazaba påbegyndtes af den første emir af Cordoba i 756-780 og i 1063 stod den nedre borg. For foden af Alcazaba ligger det romerske amfiteater.  Med artilleriets indpas blev Alcazaba sårbar for angreb oppefra og derfor anlagde araberne i 1340 en ny fæstning, Castillo de Gibralfaro, længere oppe ad klippen.  Fra Gibralfaro er der er et fantastisk udsigt over byen og kyststrækningen.

5. Alhambra i Granada
Alhambra – den røde borg -  blev bygget af maurerne mellem 1248 og 1354 og er Spaniens største turistattraktion. Det enorme palads blev bygget, da Nasride-dynastiet herskede i Sydspanien og det var emirerne Ismail I, Yusuf I. og Mohammed V, der stod for det arkitektoniske kunstværk. Blot få hundrede meter fra Alhambra, ligger emirernes sommerresidens Generalife, hvor magthaverne kunne trække sig tilbage og samtidig være helt tæt på magtcentrummet.

På en studietur til Malaga er det oplagt at tage en udflugt til Granada med paladset Alhambra - både lærere og elever vil få en stor oplevelse.

Malaga er fyldt med spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser for alle grupper.

H.C. Andersen besøgte Malaga i 1863

"I ingen af Spaniens Byer har jeg følt mig saa glad, saa hyggeligt hjemme som i Malaga; Folkelivet, Naturen, det aabne Hav, hver især saa rig og uundværlig for mig, fandt jeg her, og dertil det mig endnu vigtigere, jeg fandt elskværdige Mennesker."

 

6. Gibraltar
Englænderen erobrede Gibraltar-klippen under den spanske arvefølgekrig og Gibraltar har siden 1704 været engelsk territorium. Englænderne fik området ’for evig tid’ og påberåber sig stadig Utrecht-traktaten, når spanierne gør krav på Gibraltar.
Det er muligt med 1½ times minibus tur på Gibraltar-klippen, hvor man besøger aberne ved Apes Den, St. Michel’s Cave og Europa Point. Havneområdet, hovedgaden, Trafalger Cemetry og Casements Square bør også besøges.

7. Alpujarra
Las Alpujarras er betegnelsen for det bjergområde, der ligger på sydsiden af Sierra Nevada-massivet. En fantastisk udflugt i naturskønne omgivelser med vandretur i bjergene og besøg på en skinkeproduktion og en olivenoliemølle.  Der køres først til bjerglandsbyen Pampaneira, hvor der gøres stop. 1½ times vandretur i det smukke bjergområde med betagende naturoplevelser på ruten Capileira – Pampaneira.
Turen går herefter videre til Trevelez. Byen er, i en højde af 1.486 m. en af Spaniens højeste beliggende byer, og særligt kendt for sine lufttørrede skinker. Her ser man produktion af tørrede skinker og får en grundig gennemgang af hele processen.

8. Garnteri i Motril
Der er stor produktion af grøntsager i Andalusien og vi kan tilbyde besøg i avocado- og mango gartneri i Motril på kysten syd for Granada. Rundvisning og forklaring af produktion samt markedsføring og afsætning. Kombinér evt. Motril med et besøg i drypstenshulerne i Nerja. I hulerne er de flotte stenformationer en stor oplevelse.

En udflugt, der dækker fag som virksomhedsøkonomi, afsætning, samfund, kemi og geologi.

9. Olivenmøller
Der er olivenlunde overalt i det spanske landskab og oliven i alle afskygninger indgår typisk i den spanske madlavning. Et besøg på en olivenmølle kan arrangeres i forbindelse med en udflugt til Alpujarra.

10. Skinkeproducenter
Skinke er en yderst vigtig ingrediens i det spanske køkken og i et hvert ordentlig hjem med respekt for sig selv, finder man en skinke lige til at skære et par skiver af. Der skelnes mellem to typer skinker, serrano og den noget dyrere sortfod-skinke. Vi kan arrangere besøg på en skinkeproduktion blandt andet i forbindelse med en udflugt til Alpujarra.

Andre seværdigheder på studieturen til Malaga

Malaga er fyldt med gode faglige tilbud til skoler, gymnasieklasser og andre grupperejser.

Her er et par links til andre spændende oplevelser besøg på studieturen:

Ring til os +45 44 94 60 90 eller send os en mail og hør nærmere - vi sidder klar til at hjælpe med at skræddersy en studietur, der passer præcist til jeres behov.

Kontakt os i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud.Find andre spanske destinationer her:

Find andre destinationer med historie og oldtid her:

Se alle vore studierejser her!

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk