• Studietur til Malaga

    - Flamenco, spansk og Andalusiens historie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Malaga

Malaga er andet end solturisme og golfbaner

Malaga står først og fremmest for de fleste danskere som brohovedet for turismen på Costa del Sol. De lange strande, de mange golfbaner, solen, vinen og det muntre caféliv er magneterne, der trækker turisterne til.

Men Malaga er samtidig et spændende studieobjekt, hvor det er muligt at dække fagene sprog, historie, geografi, politik og økonomi. Emnerne rækker lige fra Pablo Picasso's barndom, mauriske buer og religionskrige over den spanske borgerkrig og Franco's diktatur til moderne kunstvandingsprojekter, masseturisme, spansk politik og EU.

Storslående. Magisk. Betagende. På en studietur eller skolerejse til denne fascinerende kystby vil I hurtigt opleve, at det er ord, som kun begynder at beskrive Malaga. Digteren Vicente Aleixandre beskrev byen Malaga som et paradis mellem himmel og jord.

 

320 solskinsdage om året

Med kilometervis af kyststrækning er regionen Malaga et solrigt paradis fyldt med fascinerende landskaber og betagende strande. Byens unikke geografiske omgivelser, beliggende mellem to flodlejer og indrammet af Malaga bjergene, danner en barriere mod kulde og skaber Malagas karakteristiske milde vejr.

 

3.000 års historisk rigdom

Som en dame, der gemmer sig drilsk bag sin vifte, inviterer Malaga jer til yderligere at udforske alt hvad byen har at tilbyde. Malaga er nu den 5. største by i Spanien. Dens rige historie strækker sig over 3.000 år og kan prale med en berusende blanding af romersk, muslimsk og spansk kultur. Resultatet? En unik by, fyldt med en lokkende blanding af historiske, arkitektoniske og kulturelle attraktioner.

 

Museernes by

Malaga kaldes ikke "museernes by" for ingenting. Her finder I mere end 20 museer, der kan danne rammerne for en lærerig studietur. Lige fra moderne kunst til religiøs kunst, historiske artefakter og - selvfølgelig - Pablo Picassos værker der kan ses i Pablo Picasso fødested museum og Picasso museet.

 

Botaniske haver

Malaga huser desuden nogle af de smukkeste og mest betagende parker og haver i Spanien og også i Europa. Denne rigdom af botanisk arv tilbyder jer en tur til paradis - frodige haver byder på en bred vifte af botaniske arter kombineret med historiske skulpturer og bygninger. De største attraktioner, når det kommer til Malagas haver er La Concepcion, El Retiro og Malaga Park.

 

Seværdigheder og faglige besøg i Malaga

Seværdigheder og faglige besøg i Malaga


Læs mere

Priser Malaga

Priser Malaga
fra: 
kr. 2.725,-


Læs mere