• Studietur til Malta

    - tempelriddere, forhistoriske templer og fantastisk landskab

SEND MIG ET TILBUD

Lille land med stor historie

Det lille ørige har tre beboede øer: Malta, Gozo og Comino. På Comino kan indbyggertallet tælles på én hånd, Gozo tæller ca. 40.000 indbyggere, mens den resterende del af de knapt 420.000 maltesere er bosat på Malta.
Hovedøen Malta er med sine 246 km2 landet største – og dermed ikke meget større end Langeland. Der er derfor aldrig langt til de spændende oplevelser – hvad end det er i fodsporene på korsriddere, arabere, Paulus eller englændere.

Valetta

Maltas hovedstad og administrative centrum Valletta er strategisk anlagt på en halvø mellem to smalle bugter af Johanniterordenen i 1566. Byens stringente rektangulære gadenet gør det nemt at finde rundt og der er ikke meget mere end 1,5 km fra byporten til fæstningsanlægget Fort St. Elmo, som ligger på Vallettas yderste punkt mod vandet.
Valletta er summende administrationsby om dagen, men når kontorerne lukker, søger de fleste ud af byen. Der er således ikke registreret flere end ca. 7.000 indbyggere i byen.
Valletta er på UNESCOs verdensarvsliste og med 320 historiske monumenter et af de mest historisk koncentrerede områder i verden. For at nævne blot nogle få, anbefaler vi et besøg i St. Johns katedral fra 1570-erne, Johanniterordenens hovedsæde fra det 16. århundrede (Stormesterens palads) og de øvre Baracca-haver, der blev anlagt midt i byens forsvarsværk i 1661 som et rekreations- og eksercitsområde for riddere.

Sliema, St. Julian's og Paceville

Sliema, St. Julian’s og Paceville på Maltas nordkyst er smeltet sammen som én lang kystby og det er her, størstedelen af øens turisme koncentrerer sig. Hoteller ligger side om side med et enormt udvalg af cafeer og restauranter. Området er også det mest moderne Malta, og Sliema kaldes da også øens hemmelige hovedstad. Udover hoteller og restauranter er det også her, øens shopping er centreret.

Sliema er nem at gøre til fods og der er altid både et spisested og en bus indenfor rækkevidde, hvorfor hovedparten af vores hoteller også er placeret her.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Stormagtspolitik og forhistoriske kalkstenstemplerLæs mere

Priser Malta

Priser Malta
fra: 
kr. 2.895,-


Læs mere