• Studietur til Malta

    - tempelriddere, forhistoriske templer og fantastisk landskab

SEND MIG ET TILBUD

Lille land med stor historie

Det lille ørige har tre beboede øer: Malta, Gozo og Comino. På Comino kan indbyggertallet tælles på én hånd, Gozo tæller ca. 40.000 indbyggere, mens den resterende del af de knapt 420.000 maltesere er bosat på Malta.
Hovedøen Malta er med sine 246 km2 landet største – og dermed ikke meget større end Langeland. Der er derfor aldrig langt til de spændende oplevelser – hvad end det er i fodsporene på korsriddere, arabere, Paulus eller englændere.

Valetta

Maltas hovedstad og administrative centrum Valletta er strategisk anlagt på en halvø mellem to smalle bugter af Johanniterordenen i 1566. Byens stringente rektangulære gadenet gør det nemt at finde rundt og der er ikke meget mere end 1,5 km fra byporten til fæstningsanlægget Fort St. Elmo, som ligger på Vallettas yderste punkt mod vandet.
Valletta er summende administrationsby om dagen, men når kontorerne lukker, søger de fleste ud af byen. Der er således ikke registreret flere end ca. 7.000 indbyggere i byen.
Valletta er på UNESCOs verdensarvsliste og med 320 historiske monumenter et af de mest historisk koncentrerede områder i verden. For at nævne blot nogle få, anbefaler vi et besøg i St. Johns katedral fra 1570-erne, Johanniterordenens hovedsæde fra det 16. århundrede (Stormesterens palads) og de øvre Baracca-haver, der blev anlagt midt i byens forsvarsværk i 1661 som et rekreations- og eksercitsområde for riddere.

Sliema, St. Julian's og Paceville

Sliema, St. Julian’s og Paceville på Maltas nordkyst er smeltet sammen som én lang kystby og det er her, størstedelen af øens turisme koncentrerer sig. Hoteller ligger side om side med et enormt udvalg af cafeer og restauranter. Området er også det mest moderne Malta, og Sliema kaldes da også øens hemmelige hovedstad. Udover hoteller og restauranter er det også her, øens shopping er centreret.

Sliema er nem at gøre til fods og der er altid både et spisested og en bus indenfor rækkevidde, hvorfor hovedparten af vores hoteller også er placeret her.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Stormagtspolitik og forhistoriske kalkstenstemplerLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Malta.

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Malta 5 dage / 4 nætter

01.04.18 - 31.03.19

fra kr.

2.895

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.960

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!