• Studietur til Malta

    - tempelriddere, forhistoriske templer og fantastisk landskab

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Malta

Lille land med stor historie

For Malta er geografi og historie to sider af samme sag. Det er Malta's beliggenhed mellem Afrika og Europa, der har skabt landets politiske og historiske betydning. Historien rækker fra karthagenerne, araberne, tyrkerne, englænderne til den selvstændige republik (1974) og til EU-medlemsskabet i 2004.Republikken består af 7 øer, hvoraf de tre, Malta, Gozo og Comino, er beboede. Hovedøen er Malta med hovedstaden Valletta med storslåede historiske bygninger og de mange trapper.En studietur til Malta er et dyk ned i riddertiden, i kolonihistorien, i religiøse og farverige festas, men også oplevelsen af moderne byliv med caféer og shopping.

En studietur eller grupperejse til Malta er altid et hit. Beliggende i Middelhavet mellem den nordafrikanske kyst og den italienske ø Sicilien, er Malta en ø, hvor kultur og historie kolliderer med sol, hav og sand.

 

Historisk skatkammer

Malta er et skatkammer af store oplevelser. Rejser I til Malta på studietur, får I mulighed for at udforske et land, der byder på fantastiske fortællinger om bl.a. de legendariske korsriddere og deres stormestre. Det er en af civilisationens vugger og kan prale af mere end 7.000 års historie og templer, som er ældre end både Stonehenge og pyramiderne i Egypten.


 

En rejse tilbage i tiden

Valletta - Malta historiske hovedstad er grund nok til at besøge denne smukke ø, takket være sin position som et UNESCO World Heritage Site. Beskrevet af UNESCO som værende et af de mest koncentrerede historiske områder i verden, vil en vandretur gennem byens charmerende gader få jer til at føle, at I kommet tilbage i tiden. Bag Vallettas befæstede mure, er de brostensbelagte gader foret med arkitektur fra det 16. århundrede og kan præsentere intet mindre end 320 historiske monumenter.

Udover Maltas hovedstad kan I også opleve charmerende havnepromenader, hyggelige fiskeri-landsbyer og næsten lodrette klippevægge. Besøg templer ældre end Egyptens pyramider, træd ind i barokpaladser og kryb gennem gamle gravsteder. Fra det barske indlandsterræn, se ud over det maltesiske øhav hen til det europæiske fastland eller på tværs af middelhavet til Nordafrika.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Faglige besøg & seværdigheder i Malta

Stormagtspolitik og forhistoriske kalkstenstemplerLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Malta.

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Malta 5 dage / 4 nætter

01.04.18 - 31.03.19

fra kr.

2.895

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.960

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!