• Studietur til München

    - studér tysklands historie, et bryggeri og BMW

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til München

München er den mest besøgte by i Tyskland og er flere gange blevet kåret til den byen hvor flest tyskere ville foretrække at bo. München er en virkelig drømme by i Sydtyskland. München er "hovedstaden" i bundeslandet Bayern - herudover er München Tysklands 3 største by.

"Mellem kunst og øl ligger München lagt til rette som en landsby mellem bakker", skrev den tyske digter Heinrich Heine for omkring 150 år siden. Det passer stadig meget godt den dag i dag. München er nok mest kendt for sin "Oktoberfest", hvor øllet flyder i stride strømme. Festen finder sted hvert år i september og er verdens største folkefest. Men byen er andet end øl, München er smukt beliggende ikke langt fra alperne og er et rigtigt godt udgangspunkt for udflugter i området. München og Bayern er et af Tysklands førende områder med henblik på udvikling og produktion af køretøjer, robotter og andre tekniske produkter, hvilket gør det muligt at kombinerer studieturen med spændende besøg.

München Olympiazentrum, hvor sommerlegene fandt sted i 1972, er i dag en attraktiv sted, med mulighed for at prøve mange udfordrende og spændende aktiviteter.

 

Seværdigheder og faglige besøg i München

Seværdigheder og faglige besøg i München


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.495,-


Læs mere