• Studietur til Paris

    - bygeografi, impressionister og fransk historie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Paris

Rækken af uendelige muligheder

Turen til Paris starter med fravalg. Det er ikke muligt at nå alt, hvad byen byder på. Skal man vælge Solkongens Paris med Versailles, Dôme kirken og Hôtel des Invalides eller det gamle Paris på Montmartre med Place du Tertre og Sacre Coeur, den moderne arkitektur med Spreckelsens nye triumfbue eller det jødiske kvarter med Place de Vosges og bymuseet Carnavalet?

Man kan også vælge kunstens Paris med Louvre, Musée d'Orsay og Centre Pompidou eller arkitekturens, boulevardernes, broernes og modeskabernes Paris. Mulighederne er uendelige, men uanset valg og fravalg, er gøglernes, caféernes og turisternes Paris ikke til at komme udenom.

Byen Paris har længe været synonym med stil og glamour og vores studieture til Paris kan tage jer til centrum af denne livlige, progressive og forførende by. Paris appellerer til lærere og elever inden for alle fagområder, hvilket gør byen til en ideel destination for studieture og skolerejser.

 

Byernes By

Paris betegnes som Byernes By og er med over 27 millioner besøgende om året muligvis den mest besøgte by i verden.

Paris er mere end spændende nok til at man bare kunne slentre rundt i dagevis og nyde det gode liv, men byen tilbyder også et væld af seværdigheder og kulturskatte, som I ikke må snyde sig selv for på studieturen.

 

De mange seværdigheder

Oplev seværdighederne som definerer byen hvad enten I bestiger Eiffeltårnet, maler byens vartegn Triumfbuen, besøger det verdensberømte museum Le Louvre eller blot slentrer langs Champs-Elysées. Dyk dybere ned i Paris kulturskatte ved at udforske de bøhmiske gallerier i Montmartre-kvarteret, de middelalderlige huse i Marais eller de stilfulde boulevarder og den ægte pariser-ånd i Latinerkvarteret. Se byen fra floden Seine, studér parken og det imponerende slot i Versailles og slut fx studieturen af med at se et spektakulært show på Moulin Rouge.

 

Louvre Museum er et must

Valgmulighederne er mange på jeres studietur til Paris, og derfor kommer jeres planlægning også til at handle om fravalg. En seværdighed vi dog altid vil anbefale er Louvre Museum, det mest kendte og mest besøgte kunstmuseum i verden. Museet rummer blandt sine 200.000 kunstgenstande verdens mest kendte maleri "Mona Lisa" og er enormt, mangfoldigt og helt overvældende på en og samme tid.

Kort fortalt er Paris et vidunder for øjet (for slet ikke at tale om ganen med Paris' mange restauranter og cafeer, der serverer mad til perfektion) og gør enhver studietur eller skolerejse til en givende og lærerig multi-dimensionel oplevelse.

Frister Paris som mål for studieturen? Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Paris

Faglige besøg & seværdigheder i Paris

Et væld af mulighederLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Paris

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Egen bus til Paris 6 dage / 3 nætter

Periode

Passagerer antal

49

61

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

1.885

1.785

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

1.885

1.785

Fly til Paris 5 dage / 4 nætter

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

2.260

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.385

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
3 eller 4 overnatninger i flersengsværelser
3 eller 4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!