• Studietur til Prag

    - historie, Kafka og sort teater

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Prag

Dørtærsklen mod øst

Práh betyder dørtærskel og ifølge legenden var det tjekkernes stammoder fyrstinde Libuse, der omkring 700-tallet navngav byen ved floden Vlatava (Moldau). Mere end nogensinde har denne betegnelse stadig gyldighed.

Prag er både Øst og Vest. Fra midtpunkt på middelalderens handelsrute fra Frankfurt til Krakow til samlingspunkt for østlandenes åbning mod Vest gennem de seneste årtier. Denne dobbelte påvirkning ses stadig i arkitekturen, kulturen, kunsten, moden og bylivet. Fra renæssance til funktionalisme, fra Karl IV til Václav Havel, fra Kafka til Black Magic Theatre fra sauerkraut til pizza.

Prag er en fascinerende, charmerende og forførende by, som for længst er blevet opdaget som en populær destination hvad angårstudieture,skolerejseroggrupperejser.

Forklaringen til at der er så mange lærere og elever, der vælger at studieturen skal gå til Prag kan findes i byens mange navne.

 

Prag - byen med de hundrede spir

Byen med de hundrede spir er en af de bedst bevarede og smukkeste middelalderlige byer i Europa. En sand perlerække af store paladser, kirker og klostre er strøet med rund hånd ud over byen. Studieture til Prag bør absolut inkludere et besøg til byens borg, der nærmest ligner en lille by i sig selv og som giver en fantastisk udsigt ud over byen og alle de mange spir.

 

Prag - byen i hjertet af Europa

Beliggende centralt i Europa og relativ tæt på Danmarks sydlige grænse, er både afstanden og prisen til Prag overkommelig. I kan nemt komme til Prag uanset om I vælger fly, bus eller tog. Er prisen vigtig, er bussen typisk billigst.

 

Prag - den europæiske kulturby

I år 2000 vandt Prag titlen som europæiske kulturby takket være de mange museer, gallerier med enestående samlinger, teatre og koncertsale. Og 8 år tidligere i 1992 blev byen udnævnt til et World Heritage Site af UNESCO. Kort fortalt, Prag byder på en rig arkitektonisk arv med prægtige romanske, gotiske og barokke bygninger, som vil gøre jeres studietur eller grupperejse til en fortryllende og levende oplevelse.

 

Lyder Prag som en oplagt destination for jeres studietur? Tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 1.240,-


Læs mere

Se alle vore studieture!

Se alle vore studieture!


Læs mere