• Studietur til Reykjavik

    - storslåethed og barsk natur

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Reykjavik

Den lille storby

Reykjavik er den nordligst beliggende hovedstad i verden og er samtidigt også en af de mindste hovedstæder i verden. Men størrelse er ikke altid lig med gørelse, og på det niveau er Reykjavik helt klart med. Byen tilbyder alt hvad du kan forvente af en moderne pulserende storby, her der det dog bare pakket ind i en hyggeligt, typisk nordisk storby look, men smalle gader, hyggelig og moderne arkitektur og rig på farver. 

Fantastiske naturoplevelser

Island er ensbetydende med storslået og barsk natur, krydret med aktive vulkaner, seismisk aktivitet, varme kilder, sneklædte bjerge og grønne dale og sletter. Alt ligger lige uden for døren i Reykjavik.

Island er naturoplevelser på højt niveau. Reykjavik er et godt udgangspunkt for dagsture til nogle af de største naturoplevelser på Island, som f.eks. det imponerende vandfald Gullfoss, som er Islands største vandfald, hvor vandet falder 30 meter ned i kløften. Ikke langt fra Gullfoss ligger Geysir, et område med varme kilder, søer og kratere, samt den aktive gejser Strokkur som sender damp og varmt vand op i 30 meters højde.

Nationalparken Pingvellir er et helt specielt område, et barsk landskab der ligger ved brudlinjen mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade. Det var her at det islandske parlament, verdens ældste demokrati, blev grundlagt i år 930. Ud over sin historiske betydning er Pingvellir også kendt for sit interessante geologiske landskab der er omgivet af stejle vægge af sten og vulkansk lava, fra den tid hvor Island opstod gennem en sprække mellem kontinenterne.

Havet uden for Island er fyldt med alle mulige hvalarter, så hvalsafari er en af de ting, man bør tage på.

 

Faglige besøg og seværdigheder

Faglige besøg og seværdigheder

Gå på opdagelse i storslået natur Læs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Reykjavik

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Reykjavik 5 dage / 4 nætter

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

2.695

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

3.575

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!