• Studietur til Rom

    - italiensk historie og politik, Vatikanet og udflugt til Pompeji

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Rom

Historien er overalt

Rom blev ikke bygget på én dag, siger man. Nej, det tog små 3.000 år, så studierejsen må starte med nogle tværsnit i historien om den evige stad, der hviler på de syv høje.

Er det den romerske republik f.Kr., kejsertidens Rom, Renæssancen eller Vatikanstaten og den katolske kirke eller Mussolinis drømme om Rom som midtpunkt for et nyt imperium, der er studieturens tema? Uanset hvilket tema, vil et besøg i Rom altid være en rejse i historien, da fortidens kunstskatte trænger sig på overalt på gader og i stræder. Men Rom er også nutid med en levende handel og stærk industri inden for teknologi, fødevareproduktion, nyhedsmedier og mode.

Julius Cæsar og kejser Augustus, Raphael og Rossellini. Spaghetti og cannelloni, espresso og gelato. Tabte imperier og verdens mindste land i form af Vatikanet. Rom er storslået, forførende og en af de mest berømte byer i verden. Og så er det et perfekt sted forstudietureellergrupperejser.

 

Byen med verdens rigeste kulturarv

Ingen anden by i verden kan måle sig i stilarter og kunsthistorie med Rom og de store seværdigheder ligger som perler på en snor i Rom. En studietur til Rom giver rig mulighed for at udforske klassiske og historiske steder, der engang inspirerede store tænkere og forfattere af romersk litteratur. Og I behøver ikke engang besøge museer. Roms kulturhistorie, der strækker sig over 2.500 år opleves bedst ved, at I går rundt i gaderne og lader jer forføre at byens fantastiske seværdigheder, stemning og charme.

De store seværdigheder

Start eventuelt studieturen med at besøge det imponerende Colosseum, rester af det smukkeste amfiteater, verden nogen sinde har set og mødested for dødelige gladiatorkampe. Herefter kan I passende gå over til Forum Romanum, som i næsten 500 år var det religiøse, politiske og kulturelle epicenter i Romerriget og som har påvirket mange af vores moderne institutioner.

Brug også studieturen til at blive klogere på romerske militæroperationer ved fx at studere reliefferne på den 40 høje Trajansøjle, der gengiver over 100 krigsscener. Eller besøg Pantheon templet og få en bedre forståelse af den religiøse praksis i det romerske samfund.

 

Rom er et open-air museum

CByen vil bombardere jer med mindeværdige attraktioner, så god planlægning er anbefalelsesværdig for at sikre at I får mest muligt ud af jeres studietur eller grupperejse til Rom.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Rom

Faglige besøg & seværdigheder i Rom

Colosseum, Forum Romanum, Vatikanet - listen er lang i RomLæs mere

Priser Rom

Priser Rom
fra: 
kr. 2.355,-


Læs mere