• Studietur til Tyskland

send mig et tilbud

Studietur til Tyskland

Vores store nabo mod syd er en oplagt destination for en vellykket studierejse. Tyskland er Europas økonomiske og politiske centrum og landets dramatiske historie har været den dominerende faktor i Europas udvikling.

Da Tysklands historie rummer så mange aspekter, politisk, økonomisk og ikke mindst menneskeligt, vil den altid være en del af studieturens temaer. På hver sin måde bidrager de tyske byer Berlin, Hamborg og München til forståelsen af det tyske samfund.

På teknologiens, videnskabens og arkitekturens område har Tyskland gennemgået en voldsom udvikling siden 2.verdenskrig. Den kan studeres på byudviklingen i Berlin, den dynamiske havnefront i Hamborg eller på bilindustrien i München.

Få en studietur til Tysklands storbyer med lærerige og sjove oplevelser

Vi sidder klar til at hjælpe med at tilrettelægge en lærerig studietur og grupperejse til Tyskland, hvor I får set og oplevet alle de ting, I ønsker.

Ring tlf: +45 44 94 60 90 – eller skriv til os!

Grupperejsebureauet

I mere end 18 år har vi arrangeret studierejser til byer rundt omkring i hele verden. Med vores kæmpe erfaringsgrundlag, ved vi hvordan vi sikrer, at vores kunder vender tilbage fra en vellykket studierejse.

Hvis du bestiller studieturen med os, er du sikret en personlig service og tryghed i hele forløbet - både før, under og efter rejsen.

Kontakt

Lyngby Hovedgade 76, 1.
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 44 94 60 90

info@grupperejsebureauet.dk