• Studietur til Wien

    - historie, politik og teknologi

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Wien

STRAUSS, MOZART OG ARKITEKTUR

Alpelandets hovedstads historie går helt tilbage til 1300 tallet og var under Habsburger-dynastiet kejserby og fra Wien kontrollerede man størstedelen af Europa i ca. 600 år.

Wien er en smuk og spændende blanding af nyt og gammelt med brede boulevarder, smukke parker, unik arkitektur og et utal af seværdigheder, hvor historien, kunstnere og musikere igennem tiderne har sat sit synlige præg på byen.

På en studietur til Wien er der rig mulighed for at få en på opleveren. I centrum, Innerestadt, finder I Wiens vartegn, den imponerende gotiske domkirke Stephansdom med sit 137 meter høje tårn. Innerestadt byder også på barokslottet Belvedere med værker af jugendstil maleren Gustav Klimt, det pompøse kejserslot Hofburg med skattekammeret og krionjuvelerne, samt et pulserende forretningskvarter omkring gågaderne Graben og Kärntnerstrasse.

Ikke langt fra Donaukanalen kan I opleve et lejlighedskompleks, som er fantasifuldt udsmykket af multikunstneren Hundertwasser, og se andre af hans værker på kunstmuseet HausWien ikke langt derfra.

Der er danske rødder i Wiens arkitektur. Den danske arkitekt Teophilus Hansen har slået stregerne til Børsen, Parlamentsbygningen og Musikverein på Karlsplatz, det er her at man hvert år kan opleve den berømte nytårskoncert.

To af byens helt store trækplastre er det grandiøse barokslot Schönbrunn, der er Wiens svar på Versailles i Paris og er på UNESCO'S Verdensarvsliste og Den Spanske Rideskole hor I kan opleve et fantastisk opvisningsprogram med de flotte hvide lipizzaner heste.

 

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.250,-


Læs mere