• Alpelandets hovedstad

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Wien

STRAUSS, MOZART OG ARKITEKTUR

Alpelandets hovedstads historie går helt tilbage til 1300 tallet og var under Habsburger-dynastiet kejserby og fra Wien kontrollerede man størstedelen af Europa i ca. 600 år.

Wien er en smuk og spændende blanding af nyt og gammelt med brede boulevarder, smukke parker, unik arkitektur og et utal af seværdigheder, hvor historien, kunstnere og musikere igennem tiderne har sat sit synlige præg på byen.

På en studietur til Wien er der rig mulighed for at få en på opleveren. I centrum, Innerestadt, finder I Wiens vartegn, den imponerende gotiske domkirke Stephansdom med sit 137 meter høje tårn. Innerestadt byder også på barokslottet Belvedere med værker af jugendstil maleren Gustav Klimt, det pompøse kejserslot Hofburg med skattekammeret og krionjuvelerne, samt et pulserende forretningskvarter omkring gågaderne Graben og Kärntnerstrasse.

Ikke langt fra Donaukanalen kan I opleve et lejlighedskompleks, som er fantasifuldt udsmykket af multikunstneren Hundertwasser, og se andre af hans værker på kunstmuseet HausWien ikke langt derfra.

Der er danske rødder i Wiens arkitektur. Den danske arkitekt Teophilus Hansen har slået stregerne til Børsen, Parlamentsbygningen og Musikverein på Karlsplatz, det er her at man hvert år kan opleve den berømte nytårskoncert.

To af byens helt store trækplastre er det grandiøse barokslot Schönbrunn, der er Wiens svar på Versailles i Paris og er på UNESCO'S Verdensarvsliste og Den Spanske Rideskole hor I kan opleve et fantastisk opvisningsprogram med de flotte hvide lipizzaner heste.

 

 

Faglige besøg & seværdigheder i Wien

Faglige besøg & seværdigheder i Wien

FN-by, opera og OpelLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Wien

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

 

Fly til Wien 5 dage / 4 nætter

01.11.17. - 28.02.18

fra kr.

    2.250

01.03.18. - 31.10.18

fra kr.

    2.350    

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!