• Kombinationsrejse til Wien og Bratislava

    Det bedste fra hver by

Send mig et tilbud

To byer og en anderledes studietur

Er du på udkig efter en lidt anderledes studietur, kan det være en god mulighed at kombinere to byer.
Wien og Bratislava er en spændende kombination, der dækker et bredt fagligt indhold.

Wien - for STX og tekniske gymnasier  

Wien har det hele, kunst, kultur, kemi, fysik, historie og sprog. 
Til STX’erne kan nævnes et besøg i Mozart Vienna Museum, Domgasse 5, hvor Mozart skrev flere af sine fantastiske symfonier og operaer. 
Eller oplev musikken ’live’ i den smukke koncertbygning Wiener Musikverein. Se verdens største Gustav Klimt samling på Belvedere slot, hvor man kan beundre malerens stilistiske leg med mosaikkerne.
 Wien har spillet en stor rolle i Europas politiske historie og et besøg på Schönbruun Slot vil give et godt indblik i Habsburgernes og Kejser Franz Josephs regeringstid og tidens kunstskatte og symboler.

For tekniske gymnasier og handelsskoler har Wien lige så meget at byde på. Kemi, historie og økonomi kombineres ved et besøg på bryggeriet Ottakringer, grundlagt i 1837. Efter rundvisning og grundig forklaring smages der naturligvis på varerne.
Vandkraftværket Freudenau er et spændende besøg for fysik og energi, men også på Opels fabrikker lidt i udkanten af Wien kan studeres organisation, teknologi og økonomi.
 

Bratislava - charme, atmosfære og historie 

Bratislava ligger som hovedstad lidt i skyggen af Prag, Budapest og Wien. Det kan skyldes at byen mistede sin status som hovedstad efter 1. verdenskrig, hvor landet blev opslugt af Sovjetblokken, hvorefter Prag blev hovedstad for Tjekkoslovakiet. Først efter opsplitningen af Tjekkoslovakiet i 1993 blev Bratislava igen hovedstad i det selvstændige Slovakiet.Hvad Bratislava mangler i pompøse paladser har byen til gengæld i charme, atmosfære og historie. Slovakiet er et af de mest udviklede tidligere østlande og i dag medlem af Visegrad-gruppen (Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet) for at styrke sin position i EU. Volkswagen har en stor fabrik uden for Bratislava, men det er også muligt med en tur til Gabcikovo dæmningen, som har været et stort stridspunkt med Ungarn gennem årene. Dæmningen ligger 50 km sydøst for Bratislava.
 
Pris for denne spændende kombitur fra kr. 2.985,-

Priser

Fra-priser på studierejse til Wien/Bratislava

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Pris for denne spændende kombitur fra kr. 2.985,-

 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!