• Studietur til Bruxelles

    - Atomium, europæisk politik og belgisk chokolade

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Bruxelles

Europas politiske hovedstad

En studierejse til Bruxelles vil altid have to geografiske fikspunkter: Grand Place, der har været byens centrum siden 1300-tallet og midtpunkt for handel og politik i den flamske hovedstad og EU-institutionerne med den berømte Berlaymont-bygning, der huser EU-kommissionen samt EU-parlamentet ved Parc Léopold.

En studierejse med afsæt i EU's politiske, økonomiske og sociale institutioner må nødvendigvis krydres med et studium af den spektakulære Grand Place og de omkringliggende små gader.

Belgisk øl, chokolade og marinerede muslinger er Bruxelles' gastronomiske vartegn, der kan nydes overalt på caféer og restauranter.

Bruxelles er et oplagt rejsemål for en studietur eller skolerejse. Bruxelles er et af Europas vigtigste centre for politik og økonomi, og som hjemsted for NATO og Den Europæiske Union er Bruxelles ikke mindst et fantastisk sted for studierejser og grupperejser med samfundsfag som fagligt fokus.

Stor kulturel destination

Bruxelles får sin karakter fra sameksistensen af fransk og flamsk kultur, og er i dag hjemsted for nationaliteter fra hele verden. Dette er med til at give Bruxelles en kosmopolitisk atmosfære, der yderligere forstærkes af byens maleriske middelalderlige gader, livlige pladser, smukke boulevarder, imponerende monumenter, rummelige parker, hyggelige cafeer, fantastiske restauranter og ikke mindst et aktivt kulturliv. Bruxelles er en stor kulturel destination med forskellige museer, udstillinger og arrangementer i løbet af året.

172.000 tons chokolade og 400 typer øl

At Belgien årligt producerer 172.000 tons chokolade, der sælges i over 2.130 chokoladebutikker kan også være med til at gøre jeres studietur hertil til en særlig nydelse. Og skulle der være behov for at smøre ganen, så chokoladen glider lettere ned, kan I vælge blandt Belgiens mere end 400 typer øl.

Paradis for madelskere

Bruxelles er i det hele taget et gourmet-paradis. At spise er en national besættelse. I behøver ikke gå ind i en af landets Michelin-restauranter for at nyde lækker, fantasifuldt tilberedt mad. Overalt i Bruxelles finder I et kæmpe udvalg af lækre lokale specialiteter.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 1.475,-


Læs mere