• Studietur til Budapest

    - centrum for Centraleuropas politiske historie

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Budapest

En studierejse til Budapest, er et dyk ned i en af Østeuropas smukkeste og mest spændende byer. Buda og Pest - de to sammensmeltede byer - har en lang og dramatisk historie at fortælle: Fra Romerriget over det Østrig- Ungarske kejserrige, der faldt efter 1. verdenskrig til 2. verdenskrig, hvor Ungarn blev en del af den sovjetiske magtsfære. Oprøret i 1956 blev blodigt slået ned, men befrielsen fra kommunismen kom i 1989-90, da Sovjetregimet smuldrede.

Budapest byder på et bredt spektrum af oplevelser, både historiske, musikalske og arkitektoniske, så studieturens faglige temaer kan spænde vidt og dække de fleste fag. Lidt afslapning og fornøjelser finder man i et af de fantastiske termalbade eller en sejltur på Donau.

Den ungarske hovedstad, Budapest, er det perfekte sted for enstudieturellergrupperejsei hyggelige og smukke omgivelser. 

Den smukkeste by i Centraleuropa


Opdelt i 2 bydele af den romantiske Donau-flod er vi ikke bange for at erklære Budapest den smukkeste by i Centraleuropa. På Buda siden har du den historiske bydel med Borghøjen, borgpaladset og Matthiasenkirken. På Pest siden har vi det trendy og dynamiske centrum med teatre, caféer og smarte modebutikker. 

Arkitektonisk perle


Budapests menneskelige arv er ligeså bemærkelsesværdig og fascinerende som moder natur. Budapest er en arkitektonisk perle med tilstrækkelig historiske bygninger til at tilfredsstille enhvers appetit. Med skønne parker, museer der er fyldt med skatte, lystbåde der sejler op og ned af naturskønne Donau og legendariske termal- og kurbade, er den ungarske hovedstad en fryd. Maden og vinen er fremragende, billig og i overflod og nattelivet er hot og pulserende.En studietur eller skolerejse til Budapest vil være en oplevelse, der byder på et interessant mix af nyt og gammelt, moderne og traditionelt, vestligt og østligt. Snyd ikke jer selv for at slentre rundt og beundre byens flotte arkitektur og det brogede gadeliv. Prøv at finde vej ned ad den pragtfulde boulevard Andrássy út, Budapest svar på Champs Elysées i Paris.

 Glem ej heller at gå på opdagelse Budapest historiske område Borghøjen. Borghøjen er med god grund kommet på UNESCOs liste over verdens kulturarv og overrasker med små snoede gader, middelalderhuse, hyggelige caféer og restauranter. Desuden ligger her flere fremragende museer som fx Kunstmuseet ved Heltepladsen. 

Verdensberømte kurbade


Når studieturen går til Budapest, ville det også være en skam ikke at unde sig selv et besøg i et af de verdensberømte kurbade med varmt og helsebringende vand. Mange kurbade er omgivet af gamle paladser og historiske bygningsværker, så denne form for hedonistisk afslapning kan altid undskyldes med, at det er fagligt relevant.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 1.715,-


Læs mere