• Studietur til Dublin

    - Oscar Wilde, Trinity College, Wicklow Mountains

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Dublin

Historie, litteratur og Guiness

Book of Kells, James Joyce, Kilmainham Gaol eller Temple Bar, O'Connell Street, Wicklow Mountains - Dublin er historie, geografi, litteratur, biologi, sprog, politik og lidt af hvert på same tid.

Dublin dækker ethvert emne og enhver kombination af fag og interesser. Den grønne ø i Europas nordvestlige hjørne er både udkantsområde og centrum og denne modsætning har dannet baggrunden for stor litteratur, dejlig musik og herligt øl. Fra W.B. Yeats til Samuel Beckett, fra Irsk jig til Mary Black og U2 og fra påskeopstanden til de politiske spændinger om forholdet til EU.

Sjældent giver ordene studie og rejse så meget mening, som en tur til Dublin.

Vores studieture og skolerejser til Dublin har i mange år været blandt vores mest populære rejsemål. Forklaringen er ligesom selve byen ligetil.

Charme ud over alle grænser

Dublin oser af personlighed og har en karisme, der ikke er mange byer forundt. Det er svært ikke at forelske sig i Dublin og med sin afslappede atmosfære, skønhed og interessante kulturskatte udgør Dublin en fremragende destination for studieture, skolerejser og grupperejser.

Kultur og natur

For mange er Dublin en venligere og mere tilgængelig by end London, for den er væsentlig mindre og den irlandske gæstfrihed er ikke til at komme uden om. Trods sin mindre størrelse byder byen på masser af kulturelle oplevelser. Dublins kultur- og litteraturscene er måske ikke helt så kendt som Londons, men den er ikke desto mindre rig, levende og lettilgængelig. Centrum er ikke større, end at I på en studietur vil kunne nå de fleste attraktioner til fods.

Byen er hjemsted for en enestående litterær tradition, der bl.a. kan opleves på Trinity College Library - den største samling af viden i Irland. Dublin vil også forkæle jer hvad angår fine museer, gallerier og teatre og skulle I have lyst til at kombinere studieturen med Irlands storslåede natur, er Wicklowbjergene mindre end en times kørsel syd for bymidten.

Pubkultur og livemusik

Er man i Dublin - studietur eller ej - bør man ikke heller ikke snyde sig selv for at få lidt af pubkulturen ind under huden, mens man eksempelvis lytter til noget af den gode livemusik, byen også tilbyder til overflod. Byen har bogstaveligt talt tusindvis af pubber - så mange at det næsten er umuligt at gå ned ad en gade uden at passere en.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.185,-


Læs mere