• Studietur til Edinburgh

    - det skotske højland, skotsk politik og whiskydestilleri

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Edinburgh

Tag på studierejse til Edinburgh. Oplev den hyggelige skotske hovedstad Edinburgh, der oser af historie. Edinburgh byder på flot arkitektur, spændende seværdigheder og er et godt udgangspunkt for at opleve den storslåede skotske natur. Her er basis for et spændende studieprogram på studieture og grupperejser.

New Town og Old Town

Princess Street Gardens deler Edinburgh. På den ene side ligger den georgianske New Town grundlagt i det 18. århundrede med George Street som midterakse. På den anden side Old Town med Edinburgh Castle, byens største attraktion, knejsende på toppen.

Old Town har beholdt sine smalle gyder og stræder formet efter naturens luner, kendt som closes og wynds, og man skal ikke bruge meget fantasi for at føle sig som en del af middelalderen, når man drejer om hjørner her og kigger ned ad de små, mørke gyder.

Langt mere forfinet og som kontrast er New Town et pragteksemplar på neoklassicistisk byggestil, og kvarteret er det største komplette eksempel på byplanlægning fra den periode. I dag er det stedet at være, hvis man er til smarte restauranter og eksklusiv shopping.

 

Dronning Elisabeth's residens i Skotland

For enden af The Royal Mile ligger Holyroodhouse, der er den officielle residens for dronning Elisabeth, når hun er i Skotland. Når dronningen ikke i Skotlant, er der adgang til paladset. Det var på Holyroodhouse at Edinburgh-aftalen med de fire danske forbehold blev i øvrigt underskrevet her i 1992.

 

Faglige besøg & seværdigheder i Edinburgh

Faglige besøg & seværdigheder i Edinburgh

Skotsk kultur og historieLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Edinburgh

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Fly til Edinburgh 5 dage / 4 nætter

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

2.095

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.275

Prisen inkluderer:

Flybillet tur/retur, inkl. skatter og afgifter samt billetudstedelse
4 overnatninger i flersengsværelse
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!