• Studietur til Edinburgh

    - det skotske højland, skotsk politik og whiskydestilleri

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Edinburgh

Tag på studierejse til Edinburgh. Oplev den hyggelige skotske hovedstad Edinburgh, der oser af historie. Edinburgh byder på flot arkitektur, spændende seværdigheder og er et godt udgangspunkt for at opleve den storslåede skotske natur. Her er basis for et spændende studieprogram på studieture og grupperejser.

New Town og Old Town

Princess Street Gardens deler Edinburgh. På den ene side ligger den georgianske New Town grundlagt i det 18. århundrede med George Street som midterakse. På den anden side Old Town med Edinburgh Castle, byens største attraktion, knejsende på toppen.

Old Town har beholdt sine smalle gyder og stræder formet efter naturens luner, kendt som closes og wynds, og man skal ikke bruge meget fantasi for at føle sig som en del af middelalderen, når man drejer om hjørner her og kigger ned ad de små, mørke gyder.

Langt mere forfinet og som kontrast er New Town et pragteksemplar på neoklassicistisk byggestil, og kvarteret er det største komplette eksempel på byplanlægning fra den periode. I dag er det stedet at være, hvis man er til smarte restauranter og eksklusiv shopping.

 

Dronning Elisabeth's residens i Skotland

For enden af The Royal Mile ligger Holyroodhouse, der er den officielle residens for dronning Elisabeth, når hun er i Skotland. Når dronningen ikke i Skotlant, er der adgang til paladset. Det var på Holyroodhouse at Edinburgh-aftalen med de fire danske forbehold blev i øvrigt underskrevet her i 1992.

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser

Priser
fra: 
kr. 2.095,-


Læs mere