• Studietur til Firenze

    - verdenskunst, renæssancen og vingårdsbesøg

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Firenze

For lærere og elever, der ønsker en studietur eller grupperejse, hvor det faglige fokus er på kunst og arkitektur, er der ingen bedre destination end Firenze.

Verdens største kunstværker

Byen, der ofte betragtes som fødestedet for den italienske renæssance, siges at huse cirka en tredjedel af verdens mest betydningsfulde kunstværker. Gallerier, kirker, skulpturer, malerier og bygninger er i mange tilfælde veritable mesterværker. At gå rundt i gaderne i Firenze er som at gå rundt i ét stort frilandsmuseum, hvilket også kan forklare, hvorfor Firenze blev erklæret et World Heritage Site af UNESCO i 1982.

Fængslende kunst og arkitektur

Vælger I at lade jeres studietur eller grupperejse gå til en af Italiens smukkeste byer, Firenze, venter en lærerig og uforglemmelig oplevelse. Måske kan vores faglige forslag til jeres studietur inspirere:

Se den største stenkuppel nogensinde bygget ved Piazza Del Duomo og beundr de marmorpaneler, der dekorerer denne storslåede katedral. Udforsk kunsthandlere og guldsmede langs Ponte Vecchio - en af de mest maleriske broer i verden - og se Arno-floden løbe under dens buer. Bliv imponeret over Palazzo Vecchio - et massivt regeringspalads med et elegant 95 meter højt tårn. Træd ind i et af de ældste og mest berømte kunstmuseer i den vestlige verden og bliv overvældet af de italienske mestres kunstværker, der kan ses i Uffizi-galleriet. Gå op til Piazzale Michelangelo og se tilbage på byen, der fortryller med sin forførende skyline.

Det Skæve Tårn i Pisa

Bliver menneskemylderet eller larmen fra tusindvis af scootere for meget, kan I også vælge at tage på en dagstur ud af byen for at se Det Skæve Tårn i Pisa eller de røde lerbakker Sienna.

 

 

Faglige besøg & seværdigheder i Firenze

Faglige besøg & seværdigheder i Firenze

Italiensk politik og kunstsamlingerLæs mere

Priser

Fra-priser på studierejse til Firenze

Priserne er vejledende fra-priser baseret på udvalgte rejseperioder.

En gruppepris på fly er altid variabel, afhængig af ledig kapacitet på flyet på bestillingstidspunktet. Det betyder, at jo tidligere du bestiller, jo større er chancen for ar få den bedste pris.

Ved busrejse er prisen afhængig af, hvor mange I er i gruppen. Den bedste pris fås ved en fyldt bus. Vi har mange busstørrelser, og kan derfor altid tilbyde markedets laveste priser.

 

Fly til  Firenze 5 dage / 4 nætter

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

2.640

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.775

Egen bus til Firenze 7 dage / 4 nætter

Periode

Passagerer antal

49

68

01.11.17 - 28.02.18

fra kr.

2.765

2.650

01.03.18 - 31.10.18

fra kr.

2.765

2.650

Prisen inkluderer:

Fly- eller bustransport tur/retur
Ved busrejser: Bussen er disponibel til udflugtskørsel under opholdet
4 overnatninger i flersengsværelser
4 x morgenmad
24 timers vagttelefon
Afgift til Rejsegarantifonden
Udvidet Ansvarsforsikring for Rejsebureauer

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag og få tilsendt et skriftligt, uforpligtende tilbud, baseret på netop jeres studietur!