• Studietur til Firenze

    - verdenskunst, renæssancen og vingårdsbesøg

SEND MIG ET TILBUD

Studietur til Firenze

For lærere og elever, der ønsker en studietur eller grupperejse, hvor det faglige fokus er på kunst og arkitektur, er der ingen bedre destination end Firenze.

Verdens største kunstværker

Byen, der ofte betragtes som fødestedet for den italienske renæssance, siges at huse cirka en tredjedel af verdens mest betydningsfulde kunstværker. Gallerier, kirker, skulpturer, malerier og bygninger er i mange tilfælde veritable mesterværker. At gå rundt i gaderne i Firenze er som at gå rundt i ét stort frilandsmuseum, hvilket også kan forklare, hvorfor Firenze blev erklæret et World Heritage Site af UNESCO i 1982.

Fængslende kunst og arkitektur

Vælger I at lade jeres studietur eller grupperejse gå til en af Italiens smukkeste byer, Firenze, venter en lærerig og uforglemmelig oplevelse. Måske kan vores faglige forslag til jeres studietur inspirere:

Se den største stenkuppel nogensinde bygget ved Piazza Del Duomo og beundr de marmorpaneler, der dekorerer denne storslåede katedral. Udforsk kunsthandlere og guldsmede langs Ponte Vecchio - en af de mest maleriske broer i verden - og se Arno-floden løbe under dens buer. Bliv imponeret over Palazzo Vecchio - et massivt regeringspalads med et elegant 95 meter højt tårn. Træd ind i et af de ældste og mest berømte kunstmuseer i den vestlige verden og bliv overvældet af de italienske mestres kunstværker, der kan ses i Uffizi-galleriet. Gå op til Piazzale Michelangelo og se tilbage på byen, der fortryller med sin forførende skyline.

Det Skæve Tårn i Pisa

Bliver menneskemylderet eller larmen fra tusindvis af scootere for meget, kan I også vælge at tage på en dagstur ud af byen for at se Det Skæve Tårn i Pisa eller de røde lerbakker Sienna.

 

 

Seværdigheder og faglige besøg

Seværdigheder og faglige besøg


Læs mere

Priser Firenze

Priser Firenze
fra: 
kr. 2.640,-


Læs mere